Are You The Smartest Roblox Player Ever Quiz Answers Score 100%

Are You The Smartest Roblox Player Ever Quiz Answers Updated Version All Questions Answers Here With 100% Score Please Guys Comment Your Quiz Link So I Will Provide Answers 
Do you know the most about Roblox?
 
Roblox is an online game platform and game creation system that allows users to program games and play games created by other users. Founded by David Baszucki and Erik Cassel in 2004 and released in 2006, the platform hosts user-created games of multiple genres coded in the programming language Lua. 
 
a new quiz for the best of the best in the Roblox Universe. If you think you are the greatest Roblox player in the world, prove it by taking this challenging Roblox quiz!

Are You The Smartest Roblox Player Ever Quiz Answers

1. WHO MADE STILL CHILL A MEME ON ROBLOX?

 
are you the smartest roblox player ever quiz answers

  • SketchIts
  • Funneh
  • Flamingo
  • ThinkNoodles


Right Answer : Flamingo

 

2. WHAT IS THE FOURTH GAME ON ROBLOX TO HIT 1 BILLION VISITS?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers

  • Hide and Seek Extreme
  • Theme Park Tycoon 2
  • Scuba Diving at Quill Lake
  • Work at a Pizza Place
 


Right Answer: Work at a Pizza Place

 
 

3. IN WORK AT A PIZZA PLACE, WHAT HAPPENS WHEN YOU COMPLETE A CUSTOMER’S ORDER BEFORE THEY REACH THE CASH REGISTER?

 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • You receive bonus moneyz.
  • You get an additional text pop up from the customer.
  • They won’t leave the pizzeria until they despawn.
  • The Pizzeria gains an upgrade.
 


Right Answer: They won’t leave the pizzeria until they despawn.

 
 

4.VERSION 1. HOW MUCH MONEYZ WILL AN ESTATE GAMEPASS SAVE YOU AFTER STARTING WITH A TINY HOUSE?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 1,024,000
  • 600,000
  • 724,000
  • 946,000
 


Right Answer: 946,000

 
 
 

4.VERSION 2. A LEVEL 4 ROCKETEER IN TDS ADDS HOW MUCH DAMAGE TO ITS BASE DAMAGE?
 

  • 5
  • 15
  • 20
  • 10
 


Right Answer: 15

 
 
 
 

5. IN WORK AT A PIZZA PLACE, IF YOU HAVE AN ITEM WORTH $625, HOW MUCH CAN YOU SELL IF FOR AT THE DUMP?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 156
  • 400
  • 240
  • 125


Right Answer: 156

 
 
 

6.VERSION 1. HOW MUCH DOES THE VARKNOX COUCH COST IN WORK AT A PIZZA PLACE?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 1750
  • 2000
  • 1990
  • 1880


Right Answer: 1990

 
 
 

6.VERSION 2. HOW CAN YOU ACHIEVE THE SERIOUS INVESTMENTS! ACHIEVEMENT?

 
  • Get a park value of at least $300,000
  • Get a park value of at least $400,000
  • Get a park value of at least $600,000
  • Get a park value of at least $250,000


Right Answer: Get a park value of at least $400,000

 
 
 

6.VERSION 3. WHICH ENEMY SPAWNS A RANDOM ENEMY IN UPON ITS DEATH IN TDS?

 
  • Necromancer
  • Hidden
  • Slow Boss
  • Mystery Boss
 


Right Answer: Mystery Boss

 
 

7. HOW MANY DUCKS DOES IT TAKE TO KILL A HARDCORE PLAYER IN SUPER BOMB SURVIVAL?

 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 2
  • 3
  • 1
  • 6


Right Answer: 3

 
 
 

8. IF A PLAYER IS BLASTED UP HIGH, WHICH OF THESE SKILLS WOULD BE HELPFUL IN AVOIDING MOST OF THE BOMBS ON THE FIELD IN SUPER BOMB SURVIVAL?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score
 

  • Platform
  • Candy Corn
  • Black Hole
  • Footbomb


Right Answer: Platform

 
 

9. WHICH SKILL, WHEN ACTIVATED, ALLOWS: THE USER TO CHARGE UP AN ATTACK SIMILAR TO INK BLAST. AFTER ABOUT FOUR SECONDS, THE PLAYER CREATES A PINK BLAST SURROUNDING THEM, WITH ANYONE CAUGHT IN THE BLAST HAVING THEIR SKILL DISABLED FOR SOME TIME.
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Gravity Pulse
  • Confusion
  • Fake Coin
  • Quiz


Right Answer: Confusion

 
 

10.VERSION 1. WHICH ONE OF THESE SKILLS COMES IN A PACK THAT COSTS 95 GEMS?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score
 

  • Tornado Mine
  • Pumpkin Bomb
  • Ice Tower
  • Air Dash


Right Answer: Tornado Mine

 
 

10.VERSION 2. IN SPEED RUN 4, HOW MANY MORE GEMS DO YOU EARN AFTER FINISHING A LEVEL IN MIRROR MODE?

 
  • 3
  • 1
  • 5
  • 2
 


Right Answer: 2

 
 

11. AS SOON AS A PLAYER TOUCHES THIS BOMB, IT EXPLODES!

 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Nuke
  • Dynamite
  • Air Strike
  • Nitro


Right Answer: Nitro

 
 

12.VERSION 1. THIS ROLLER COASTER OFFERS DEFAULT RATINGS OF: GUEST SATISFACTION: 50%, 1.5 EXCITEMENT, 2.0 INTENSITY, AND .1 NAUSEA. IT IS ALSO MODELED AFTER THE B&M COASTER.
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Wing coaster
  • Suspended coaster
  • Floorless coaster
  • Mine train coaster


Right Answer: Floorless coaster

 
 
 

12.VERSION 2. HOW MANY COLLECTIBLES DOES DAVID BASZUCKI HAVE?

  • 1900
  • 2078
  • 1457
  • 1990


Right Answer: 1990

 
 

13.VERSION 1. BUILDING SOME WATER USING THE “TERRAIN” TOOL REWARDS THE PLAYER WITH?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Hydraulic launch coaster & Single rail coaster
  • Suspended coaster & Balloon ride
  • Log Flume & River Rapids
  • Wing coaster & Dive coaster


Right Answer: Log Flume & River Rapids

 
 
 

13.VERSION 2. WHICH ONE OF THESE TREES REQUIRES 17 SWINGS FROM A TIER 3 AXE TO CUT IT DOWN IN TWW?
 

  • Redwood
  • Grand Fir
  • Douglas FIr
  • White Spruce


Right Answer: Grand Fir

 
 

14.VERSION 1. HOW MUCH IS THE SLOPED SHINY PATH IN THEME PARK TYCOON 2?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 1000
  • 500
  • 250
  • 2000


Right Answer: 1000

 
 

14.VERSION 2. WHICH ONE OF THESE ITEMS COSTS 18 BUCKS IN ADOPT ME!?
 

  • Tall Window
  • Tiny Heart Window
  • Wooden Door
  • Cone Ceiling Light
 


Right Answer: Tall Window

 
 

15.VERSION 1. THIS ULTRA RARE PET IN ADOPT ME! REQUIRES 550 STARS TO CLAIM IT.

 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Ginger Cat
  • Starfish
  • Toucan
  • Red Panda


Right Answer: Starfish

 
 

15.VERSION 2. IN ADOPT ME!, HOW MANY ITEMS CAN BE BOUGHT UNDER THE PARTY CATEGORY?
 

  • 25
  • 38
  • 42
  • 48


Right Answer: 38

 
 

16. HOW MANY COLLECTIBLES DOES DAVID BASZUCKI HAVE?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 2056
  • 1749
  • 1670
  • 1990


Right Answer: 1990

 
 

17. IN SPEED RUN 4, HOW MANY MORE GEMS DO YOU EARN AFTER FINISHING A LEVEL IN MIRROR MODE?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 3
  • 2
  • 4
  • 1


Right Answer: 2

 
 

18. HOW CAN YOU ACHIEVE THE SERIOUS INVESTMENTS! ACHIEVEMENT?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Get a park value of at least $400,000
  • Get a park value of at least $600,000
  • Get a park value of at least $300,000.
  • Get a park value of at least $200,000.


Right Answer: Get a park value of at least $400,000

 
 

19. HOW DO YOU GET THE GOLDEN ROBLOX BOWLER HAT?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Create a game that gets over 1000 visits.
  • Create a game that gets on the top 100 list.
  • Buy it, but it’s the most expensive item in Roblox.
  • Meet a Roblox employee in real life.


Right, Answer: Meet a Roblox employee in real life

 
 
 

20. WHAT WAS THE NAME OF THE FIRST ROBLOX GROUP?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

Right Answer: RobloHunks

 
 

21. WHAT WAS THE FIRST GAME TO REACH 1000 VISITS?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Meep City
  • Work at a Pizza Place
  • Jailbreak
  • Mike’s Paintball


Right Answer: Mike’s Paintball

 
 

22. WHAT DO YOU GET FROM ROBLOX IF YOU DISCOVER A GAMEPLAY BUG?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • Red Banded Top Hat
  • Roblox U Top Hat
  • Mr. Fancy Top Hat
  • Patriot Locator Top Hat


Right Answer: Patriot Locator Top Hat

 
 

23. HOW EXPENSIVE IS LIA’S SPACESHIP IN JAILBREAK?
 
are you the smartest roblox player ever quiz answers updated 100% score

  • 1,000,000,000
  • 1,000,000
  • Priceless
  • 1


Right Answer: Priceless

 
Are You The Smartest Roblox Player Ever Quiz Answers Updated version 

Leave a Comment