Big Money Soccer Champions Quiz Answers Score 100%

Big Money Soccer Champions Quiz Answers. As you know soccer is a huge industry. In Europe itself, the market size of the soccer industry is estimated to be US$30 billion. With huge wages of players and coaches, it is the most lucrative sport in the whole world. Are you ready to be the winner too? Check out this 20-question trivia of the highest paid soccer champions and try to score 100%. I’m sure you can do it, remember to share and compare the results with your friends, let’s get started!

Big Money Soccer Champions Quiz Answers

1. Who is the highest-paid goalkeeper in the world?
 
 
  • Thibaut Courtois
  • Iker Casillas
  • David De Gea
  • Manuel Neuer
 
Right Answer: David De Gea
 
 
 
 
2. With a salary of $24M and $4M in endorsements, the highest-paid player of 2020 in the Bundesliga was?

 
  • Robert Lewandowski
  • Thomas Muller
  • Lucas Hernandez
  • Manuel Neuer
 
Right Answer: Robert Lewandowski
 
 
 
3. In 2020, who was the highest-paid player in the Premier league?
 


  • Harry Kane
  • Mohamed Salah
  • Sergio Aguero
  • David De Gea
 
Right Answer: Mohamed Salah
 
 
 
4. Who is the highest-paid player in the Ligue 1’s 2020-21 season?
 
  • Marco Veratti
  • Neymar Jr.
  • Kylian Mbappe
  • Angel Di Maria
 
Right Answer: Neymar Jr.
 
 
 
5. Earning a salary of $23 million, this player was in 2020 the most expensive bench warmer in sports?
 


 
  • Alexis Sanchez
  • James Rodriguez
  • Gareth Bale
  • Neymar Jr.
 
Right Answer: Gareth Bale
 
 
 
6. Who was the highest-paid female soccer player in the world in 2020?
 
  • Carli Lloyd
  • Sam Kerr
  • Julie Ertz
  • Alex Morgan
 
Right Answer: Carli Lloyd
 
 
 
 
7. Earning $47 million in endorsements in 2020, the player with the highest pay in endorsements is?
 


  • Zlatan Ibrahimovic
  • Cristiano Ronaldo
  • Lionel Messi
  • Neymar Jr.
 
Right Answer: Cristiano Ronaldo
 
 
 
8. Who is the highest-paid player in the Serie A 2020-2021 season?
 
 
  • Gonzalo Higuain
  • Cristiano Ronaldo
  • Zlatan Ibrahimovic
  • Paulo Dybala
 
Right Answer: Cristiano Ronaldo
 
 
 
9. Who is the highest-paid coach that is earning $48 million per season?
 
 
  • Antonio Conte
  • Jurgen Klopp
  • Diego Simeone
  • Pep Guardiola
 
Right Answer: Diego Simeone
 
 
 
 
10. Who is the highest-paid player in the MLS 2020-21 season?
 
 
  • Carlos Vela
  • Jozy Altidore
  • Michael Bradley
  • Gonzalo Higuaín
 
Right Answer: Gonzalo Higuaín
 
 
 
11. The prize money of the champions of the 2020-21 UEFA Champions League is?
 
 
  • €9,000,000
  • €4,000,000
  • €10,000,000
  • €19,000,000
 
Right Answer: €19,000,000
 
 
 
 
12. With a salary per match of €5,800, the league with the highest paid soccer referees in 2020 was?
 
 
  • Bundesliga Referees
  • Chinese Super League Referees
  • La Liga Referees
  • Serie A Referees
 
Right Answer: La Liga Referees
 
 
 
 
13. With yearly earnings of $24 million, who is player that has the most expensive Boot deal?
 
 
  • Neymar Jr.
  • Cristiano Ronaldo
  • Messi
  • Kylian Mbappé
 
Right Answer: Neymar Jr.
 
 
 
 
14. The prize money for the champions of the 2020-21 UEFA Euro 2020 is?
 
 
  • €7 Million
  • €10 Million
  • €5 Million
  • €15 Million
 
Right Answer: €10 Million
 
 
 
 
15. The winners of the FIFA Club World Cup 2020 collect a prize money of?
 
 
  • €7 Million and extra bonus of €3 Million
  • €6 Million and extra bonus of €4 Million
  • €8 Million and extra bonus of €2 Million
  • €5 Million and extra bonus of €5 Million
 
Right Answer: €6 Million and extra bonus of €4 Million
 
 
 
 
16. France was the winner of the FIFA World Cup 2018 and collected a prize money of?
 
 
  • $18 Million
  • $28 Million
  • $38 Million
  • $48 Million
 
Right Answer: $38 Million
 
 
 
 
17. Earning more than $20 million a year, who is the highest-paid player in the Chinese Super League 2020-21 season?
 
 
  • Paulinho
  • Alex Teixeira
  • Graziano Pelle
  • Oscar dos Santos Emboaba Jr.
 
Right Answer: Oscar dos Santos Emboaba Jr.
 
 
 
 
18. Who was the 2nd highest paid soccer player in Spanish La Liga 2020?
 
 
  • Luis Suarez
  • Messi
  • Antoine Griezmann
  • Hazard
 
Right Answer: Hazard
 
 
 
 
19. Who earned a salary of $92 million in 2020 and was the highest-paid player?
 
 
  • Neymar Jr.
  • Cristiano Ronaldo
  • Messi
  • Zlatan Ibrahimovic
 
Right Answer: Messi
 
 
 
20. Who is the top earning soccer club earning $936.7 million in the 2018/19 season?
 
 
  • Bayern Munich
  • Manchester United
  • Real Madrid
  • Barcelona F.C.
 
 
Right Answer: Barcelona F.C.
 
 
Big Money Soccer Champions Quiz Answers

Leave a Comment