Can You Master This Shang Chi Quiz Answers Score100%

Can You Master This Shang Chi Quiz Answers

Can You Master This Shang Chi Quiz.

Shang-Chi is the most recent Marvel superhero to appear on the big screen. “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” is scheduled to be released in September 2021.

1. WHAT YEAR DID SHANG-CHI MAKE HIS DEBUT IN A MARVEL COMIC.
 
 
  • 1965
  • 1973
  • 1977
  • 1985


Right Answer: 1973

 
 

2. WHAT IS SHANG-CHI KNOWN AS?
 

  • Master of Kung Fu
  • Master of Karate
  • King of Kung Fu
  • King of Karate

Right Answer: Master of Kung Fu

 
 

3. WHO WAS SHANG-CHI’S PHYSICAL APPEARANCE MODELED AFTER?

 
 

  • Donnie Yen
  • Jackie Chan
  • Jet Li
  • Bruce Lee


Right Answer: Bruce LeeLee

 
 

4. WHAT IS SHANG-CHI’S FATHER’S NAME?
 

 
 
  • Captain Tao
  • Zheng Zu
  • Master Mandarin
  • Martin Li

Right Answer: Zheng Zu

 

5. WHERE WAS SHANG-CHI BORN?

 
 
  • Guangdong, China
  • Zhejiang, China
  • Honan, China
  • Sichuan, China


Right Answer: Honan, China

 
 

6. ACCORDING TO MARVEL, HOW TALL IS SHANG-CHI IN THE COMICS?

 

  • 5’4″
  • 5’6″
  • 5’8″
  • 5’10”

Right Answer: 5’10”

 
 
 

7. WHAT YEAR DID SHANG-CHI JOIN THE AVENGERS IN THE COMICS?

 
  • 2013
  • 2014
  • 2015
  • 2016

Right Answer: 2013

 
 

8. WHAT YEAR DID SHANG-CHI OFFICIALLY GET HIS OWN SOLO COMIC BOOK SERIES TITLED, SHANG-CHI?


  • 2016
  • 2018
  • 2020
  • 2021


Right Answer: 2020

9. WHICH ACTOR PLAYS SHANG-CHI IN THE UPCOMING MOVIE, SHANG CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?

 
  • Jet Li
  • Simu Liu
  • Jackie Chan
  • Daniel Dae Kim

Right Answer: Simu Liu

 

10. WHO IS THE DIRECTOR OF SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS?


  • Jon Favreau
  • Steven Spielberg
  • James Gunn
  • Destin Daniel Cretton


Right Answer: Destin Daniel Cretton

 
 

11. ACTRESS, MICHELLE YEOH, PLAYS YING NAN IN SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS. SHE ALSO PLAYED A ROLE IN WHICH OTHER MCU FILM?
 

 
  • Guardians of the Galaxy Vol. 2
  • Iron Man
  • The Incredible Hulk
  • The Avengers


Right Answer: Guardians of the Galaxy Vol. 2

 
 

12. MCU RELEASES MOVIES IN PHASES. WHICH PHASE WAS SHANG-CHI RELEASED IN?

 
  • Phase 4
  • Phase 3
  • Phase 2
  • Phase 1


Right Answer: Phase 4

13. WHICH ACTRESS PLAYS SHANG-CHI’S BEST FRIEND, KATY, IN THE MOVIE?

 
  • Brenda Song
  • Awkwafina
  • Lucy Liu
  • Gemma Chan


Right Answer: Awkwafina

 
 

14. WHAT DOES SHANG-CHI CHANGE HIS NAME TO IN THE MOVIE WHEN HE IS IN SAN FRANCISCO?

 
  • Shane
  • Shaun
  • Steve
  • Stan


Right Answer: Shaun

 
 

15. THE TEN RINGS WERE FIRST FEATURED IN WHICH MCU FILM?


  • Spider-Man
  • Guardians of the Galaxy
  • Iron Man
  • The Avengers


Right Answer: Iron Man

 
 

16. THE FILM’S FIRST FULL TRAILER WAS RELEASED ON JUNE 24, 2021 ON WHICH NETWORK?

 
  • ESPN
  • CNN
  • FOX
  • TNT


Right Answer: ESPN

17. PRIOR TO BEING RESCHEDULED DUE TO THE COVID-19 PANDEMIC, SHANG-CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS WAS PREVIOUSLY SCHEDULED TO BE RELEASED DURING WHICH CHINESE HOLIDAY



  • Dragon Boat Festival
  • Lunar New Year
  • Qingming Festival
  • Golden Week


Right Answer: Lunar New Year

 
 

18. WHAT DO SHANG-CHI AND KATY WORK AS WHILE IN SAN FRANCISCO?
 
 
  • Bartenders
  • Accountants
  • Cashiers
  • Valets


Right Answer: Valets

 
 

19. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIRST GET ATTACKED BY THE TEN RINGS IN THE FILM?


  • In a bus
  • In an elevator
  • In a restaurant kitchen
  • In an alleyway


Right Answer: In a bus

 
 

20. WHERE DO SHANG CHI AND KATY FIND XIALING?


  • Hong Kong
  • Taipei
  • Macau
  • Manila


Right Answer: Macau

21. YING NAN TELLS THE STORY OF HOW TA LO HAD BEEN ATTACKED A THOUSAND YEARS AGO BUT SAVED BY A DRAGON. WHAT WAS THE DRAGON’S NAME?



  • Great Creature
  • Great Protector
  • Golden Shield
  • All Powerful Savior


Right Answer: Great Protector

 
 

22. WHAT COUNTRY WAS THE MAJORITY OF THE MOVIE FILMED IN?


  • Iceland
  • China
  • Japan
  • Australia


Right Answer: Australia

 
 

23. IN THE COMICS, WHO OF THE FOLLOWING HAS NOT TRAINED WITH SHANG-CHI?


  • Wolverine
  • Spider-Man
  • Black Widow
  • Captain America


Right Answer: Black Widow

 
 

24. IN THE COMICS, SHANG CHI WAS PART OF WHICH OF THESE GROUPS?


  • Heroes for Hire
  • Fighters for the Future
  • Assassins Inc.
  • Dragon Demons


Right Answer: Heroes for Hire

25. IN THE MOVIE, THE MANDARIN WEARS THE TEN RINGS AROUND HIS ARMS. WHERE ARE THE TEN RINGS WORN IN THE COMICS?



  • On a necklace
  • On fingers
  • On toes
  • On ears


Right Answer: On finger

Leave a Comment