Competitive Apex Legends Quiz Answers 100% Score

Competitive Apex Legends 

Quiz. In Apex Legends, players in squads of two or three choose a character with pre-determined abilities, called a legend, and stand as the last squad in battle against other players. Players earn experience based on their performance in matches, through which they can earn Apex Packs that contain cosmetic items. Cosmetics can also be purchased from the in-game store, earned through Seasonal Battle Passes, or awarded through limited-time events.
Competitive Apex Legends
 
 
1. ARE YOU AN APEX PREDATOR? PROVE IT WITH THIS APEX LEGENDS TRIVIA QUIZ

 
  • Octane, Horizon, Lifeline, Loba
  • Octane, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Mirage, Bangalore, Loba, Lifeline
  • Caustic, Mirage, Loba, Lifeline


Right Answer: Octane, Horizon, Lifeline, Loba

 
 
 

2. HOW DID OCTANE LOSE HIS LEGS?
 

  • Blown off by an Arc Star
  • Experimenting on his own body
  • Trying to Break a Gauntlet Record
  • Saving Loba’s Life


Right Answer: Trying to Break a Gauntlet Record

 
 

3. WHICH LEGEND USED TO BE A PILOT?
 

  • Octane
  • Horizon
  • Valkyrie
  • Pathfinder


Right Answer: Valkyrie

 
 
 

4. BANGALORE IS A SOLDIER FROM WHICH FACTION?
 

  • IMC
  • Hammond
  • Frontier
  • Predators


Right Answer: IMC

 

5. WHICH LEGEND IS THE DAUGHTER OF A LEAD ENGINEER FOR THE APEX GAMES?

 

  • Horizon
  • Rampart
  • Wraith
  • Loba


Right Answer: Rampart

 
 

6. HOW MANY LEGENDS DID THE GAME ORIGINALLY START WITH?
 

  • 7
  • 6
  • 10
  • 8


Right Answer: 8

 
 

7. WHICH SEASON FIRST ADDED COMICS TO THE GAMES?
 

  • 3
  • 6
  • 7
  • 5


Right Answer: 6

 
 

8. WHICH TITANFALL 2 CHARACTER MADE AN APPEARANCE AT THE END OF SEASON 5’S THE BROKEN GHOST QUEST?

  • Viper
  • BT
  • Ash
  • Kuben Blisk


Right Answer: Ash

9. WHICH CLASS CONTAINS THE MOST LEGENDS?

  • Recon
  • Offensive
  • Defensive
  • Support


Right Answer: Offensive

 
 

10. WHICH LEGEND SWITCHED CLASSES IN SEASON 4?

  • Wattson
  • Pathfinder
  • Bloodhound
  • Crypto


Right Answer: Pathfinder

 
 
 

11. WHICH OF THESE WEAPONS HAS NEVER BEEN IN A SUPPLY DROP IN NORMAL GAME MODES?

  • Charge Rifle
  • Devotion
  • L-Star
  • Mastiff


Right Answer: Charge Rifle

 
 
 

12. WHICH HOP UP HAS ONLY BEEN SEEN IN ONE SEASON SO FAR?

  • Skullpiercer rifle
  • Quickdraw Holster
  • Selectfire Receiver
  • Disruptor Rounds


Right Answer: Disruptor Rounds

13. WHO IS THE YOUNGEST LEGEND?

  • Octane
  • Rampart
  • Lifeline
  • Valkyrie


Right Answer: Rampart

 
 

14. WHO IS THE OLDEST LEGEND?

  • Pathfinder
  • Revenant
  • Fuse
  • Caustic


Right Answer: Revenant

 
 
 
15. WHICH OF THESE LEGENDS HAS THE SWIFT MEND ABILITY?
 

  • Lifeline
  • Mirage
  • Octane
  • Gibralter


Right Answer: Octane

 
 

16. MATCH THE ABILITY: NEARBY EPIC AND LEGENDARY LOOT CAN BE SEEN THROUGH WALLS. THE RANGE IS THE SAME AS BLACK MARKET BOUTIQUE.
 

  • Heart Seeker
  • Insider Knowledge
  • Eye For Quality
  • Now You See Me


Right Answer: Eye For Quality

17. MATCH THE ABILITY: STACK AN EXTRA GRENADE PER INVENTORY SLOT. FIRE GRENADES FARTHER, FASTER, AND MORE ACCURATELY.

 

  • Grenadier
  • Modded Loader
  • Defensive Bombardment
  • Rolling Thunder


Right Answer: Grenadier

 
 

18. HOW LONG DOES WRAITH’S DIMENSIONAL RIFT LAST?
 

  • 45 Seconds
  • 60 seconds
  • 90 Seconds
  • 75 Seconds


Right Answer: 60 seconds

 
 

19. WHICH LEGEND HAS THE LONGEST COOLDOWN TIME FOR THEIR ULTIMATE?
 

  • Lifeline
  • Gibralter
  • Bangalore
  • Revenant


Right Answer: Lifeline

 
 

20. WHAT IS THE MAX MAGAZINE SIZE OF A FLATLINE?
 

28
30
32
35

Right Answer: 30

21. HOW MUCH DAMAGE DOES A KRABER HEADSHOT DO TO A LEGEND WITH A WHITE HELMET ON?
 

  • 435
  • 398
  • 319
  • 355


Right Answer: 398

 
 

22. HOW MUCH DAMAGE DOES A LEVEL 5 EVO SHIELD ABSORB?
 
 

  • 100
  • 150
  • 125
  • 200

Right Answer: 125
 
 
23. HOW LONG DOES IT TAKE FOR KNUCKLE CLUSTER TO RECHARGE?
 

  • 10 Seconds
  • 20 Seconds
  • 25 Seconds
  • 30 Seconds


Right Answer: 20 Seconds

 
 
 

24. WHICH LEGEND HAS THE ABILITY TO DISABLE OTHER LEGEND’S ABILITIES FOR A PERIOD OF TIME?
 
 

  • Horizon
  • Crypto
  • Pathfinder
  • Revenant

Right Answer: Revenant

25. HOW LONG DOES OCTANE’S STIM LAST?

 
 
 

  • 6 Seconds
  • 5 Seconds
  • 10 Seconds
  • 8 Seconds


Right Answer: 6 Seconds

 
 
Competitive Apex Legends Quiz Answers

Leave a Comment