Daily Crossword Puzzle Quiz Answers

Daily Crossword Puzzle Quiz Answers. A crossword a day keeps slowness at bay. Can you solve all these crosswords? All you have to do is type your answer in below! Let’s give your brain a workout!

1. Let’s start easy! Black and white bear-like animal, native to China. Two letters have been done for you already. Scroll down and fill in the WHOLE 5-Letter word.

Right Answer: Panda

2. Do you know the capital of Greece? Two letters have been filled out for you. Write the WHOLE word below!

Right Answer: Athens

3. Ohh, a picture clue for you! What breed of dog is this? Fill in the word below!

Right Answer: Husky

4. Which sport are we looking for here?

Right Answer: hockey

5. Famous US landmark starting with “Mount”. Type it in!

Right Answer: rushmore

6. A sports venue.

Right Answer: Arena

7. A type of monkey! Surely you know this one. Write it in below!

Right Answer: Chimpanzee

8. A type of cheese! Write the WHOLE word below!

Right Answer: Bree

9. Movie starring Al Pacino!

Right Answer: scarface

10. American actor, last name “Phoenix”.

Right Answer: River

11. What could this be? And how do you spell it?

Right Answer: edamame

12. Polynesian Dance

Right Answer: hula

13. High School Musical set in the 1950s.

Right Answer: Grease

14. The Arctic is the smallest what?

Right Answer: OCEAN

15. French classical composer, first name “Claude”

Right Answer: Debussy

16. What type of food are we looking at here?

Right Answer: Samosa

17. Synonym of frighten:

Right Answer: Startle

18. An opera solo is a what?

Right Answer: Aria

19. The process of releasing strong emotions. Scroll down and fill it in!

Right Answer: catharsis

20. A type of shape!

Right Answer: rhombus

Leave a Comment