Find The Puppy Quiz Answers Score100% Video Quiz Star

Find The Puppy Quiz Answers Video Quiz Star. Find the Puppy Quiz Answers 100% Score on Video Quiz Star – Complete your quiz offer with 100% accuracy and get free Robux.

Find The Puppy Quiz Answers

Q 1. Let’s start off easy. Which puppy is the odd one out?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : D

Q 2. Uh oh, she has wondered off from her family. Can you find the puppy? Which quadrant is she in?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : D

Q 3. Help the puppy find the shortest route to the bowl of water!


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : D

Q 4. Can you match the puppy’s silhouette to the correct one below?

Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : B

Q 5. Which piece is missing from the image?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : D

Q 6. Which quadrant is the puppy in now?

Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : C

Q 7. Only one of the puppies matches. Which one is it?

Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : C

Q 8. Can you spot the puppy here?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Correct Answer : D

Q 9. Our brave puppy wants to go explore. Which route will take her to the city?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : B

Q 10. Which of these puppies matches our puppy?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : C

Q 11. Look! She’s met a friend along the way. Can you match the silhouette?

Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : C

Q 12. She’s almost at the big city. In which quadrant can you find the puppy’s footprint?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : B

Q 13. The puppy has arrived in a big city. Can you find her in the crowd?


Options

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D

Answer : B

Q 14. The puppy is heading south. Find her next destination by putting the broken pieces back in order!


Options

  1. A, D, F, C, B, E
  2. F, A, B, E, C, D
  3. F, D, C, B, A, E
  4. C, B, F, D, A, E

Answer : F, D, C, B, A, E

Q 15. The puppy hasn’t stopped travelling south! She’s found herself in the largest country in South America. Which landscape is she most likely to find here?


Options

  1. A – Desert
  2. B – Jungle
  3. C – Plains
  4. D – Tundra

Answer : B – Jungle

Q 16. Look at the route closely. How many kilometers in total did the puppy travel to get the Buenos Aires?


Options

  1. 3,290.42 km
  2. 2,755.75 km
  3. 1,890.25 km
  4. 2,650.75 km

Answer : 2,650.75 km

Q 17. The puppy needs to catch a train that is moving at 8km/hr. She is 100 meters away and running at 10 km/hr. How far will the train have traveled before the puppy is able to jump on?

Options

  1. 1,080 meters
  2. 400 meters
  3. 250 meters
  4. 85 meters

Answer : 400 meters

Q 18. Now traveling to Europe, she crosses an ocean known for super cold air currents that are similarly named after a dog breed. What’s the name of the current?

Options

  1. Labrador Current
  2. Maltese Current
  3. Terrier Current
  4. Newfoundland Current

Answer : Labrador Current

Q 19. Our puppy has arrived in a European capital city and is greeted by a stranger. Which location is she in?


Options

  1. Budapest
  2. Amsterdam
  3. Berlin
  4. Oslo

Answer : Berlin

Q 20. The puppy loves visiting cities. How many major cities can you locate in this word search?

Options

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7

Answer : 5

 
Find The Puppy Quiz Answers 100% Score Video Quiz Star

Leave a Comment