Fun Color Vision Challenge Quiz Answers Score 100% Video Quiz Star

Fun Color Vision Challenge Quiz Answers From Video Quiz Star With 100% Score Complete This Quiz And Get Your Reward

Fun Color Vision Challenge Quiz Answers

 

1. Which picture matches the one on the left?
 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: B

 
 

2. Which picture matches the one on the left?
 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: A

 
 

3. Which one matches the one on the left?
 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: D

 
 

4. Do you know which one matches the picture on the left?
 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: C

 
 

5. Can you see which color is different?

 

  1. A
  2. B
  3. C


Right Answer: B

 
 
 

6. Which color is different here?
 

  1. A
  2. B
  3. C


Right Answer: B

 
 

7. Which number do you see here?
 

  1. 31
  2. 11
  3. 34
  4. 74


Right Answer: 74

 
 

8. What do you see in this picture?
 

  1. Frog
  2. Fish
  3. Boat
  4. Clam


Right Answer: Fish

 

9. Which number do you see?

 

  1. 2
  2. 4
  3. 3
  4. 7


Right Answer: 2

 
 

10. Which numeral is fainter?
 

  1. 4
  2. 2
  3. Neither


Right Answer: 2

 
 

11. Apart from color, are these two images identical?
 

  1. No
  2. Yes


Right Answer: Yes

 
 

12. How many numerals can you see in this picture?
 

  1. I don’t see any
  2. 3
  3. 4
  4. 6


Right Answer: 4

 

13. Which images feature the same numbers?

 

  1. A/C and A/D
  2. A/D and B/C
  3. A/B and C/D
  4. They are all different


Right Answer: A/D and B/C

 
 

14. What colour is the object in the circle?
 

  1. Grey
  2. Red
  3. Blue
  4. Green


Right Answer: Blue

 

15. What do you recognise here?
 
 
  1. Giraffe
  2. Horse
  3. Llama
  4. Dinosaur


Right Answer: Giraffe

 
 

16. How many shades can you see in the winding line?
 

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Right Answer: 4

 

17. Where is the opening in the circle pointing?

 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: A

 
 

18. Which one is different?
 

  1. A
  2. B
  3. C


Right Answer: C

 
 

19. Which two colors make up the color on the left?
 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: C

 
 

20. Which two colors make up the color on the left??
 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: B

 

21. Getting tricky now! Which two colors make up the color on the left?

 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: C

 
 

22. How many squares have a different color?
 

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4


Right Answer: 2

 
 

23. Let’s see if you can match which one fits the picture on the left!
 

  1. A
  2. B
  3. C
  4. D


Right Answer: A

 
 

24. What do you see here?
 

  1. 92
  2. 63
  3. 82
  4. 52


Right Answer: 52

 

25. In which row can you find a different colored square?

 

  1. A
  2. B
  3. C


Right Answer: C

 
 

26. Which of these blues is closer to purple?
 

  1. A
  2. B


Right Answer: B

 
 

27. Are 5 and 6 the same?
 
 

  1. Yes
  2. No


Right Answer: No

 
 

28. What color would you get if you mixed 3 and 7?
 

  1. Grey
  2. Navy
  3. Cyan
  4. Maroon


Right Answer: Maroon

 
 
 

29. Which orange is lighter?
 

  1. A
  2. B


Right Answer: B

 
 

30. Which green is more saturated?
 

  1. A
  2. B


Right Answer: B

Fun Color Vision Challenge Quiz Answers

Leave a Comment