Guess The Cereal Quiz Answers Score100% Quiz Factory

Guess The Cereal Quiz Answers From Quiz Factory Total 20 Questions Answers 100% Score
 
A cereal is any grass cultivated (grown) for the edible components of its grain (botanically, a type of fruit called a caryopsis), composed of the endosperm, germ, and bran. The term may also refer to the resulting grain itself (specifically “cereal grain”). Cereal grain crops are grown in greater quantities and provide more food energy worldwide than any other type of crop and are therefore staple crops. Edible grains from other plant families, such as buckwheat, quinoa and chia, are referred to as pseudo cereals.

Guess The Cereal Quiz Answers

1. Name this cereal!


Guess The Cereal Quiz Answers
  • Raisin Bran
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cheerios
  • Kix
  • Honey Bunches of Oats
  • Golden Crisp
  • Froot Loops
  • Fiber One
  • Frosted Mini-Wheats
  • Reese’s Puffs


Right Answer: Kix

 
 

2. Guess this marshmallow packed cereal!

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Froot Loops
  • Wheaties
  • Cap’n Crunch
  • Lucky Charms
  • Frosted Flakes
  • Honey Bunches of Oats
  • Frosted Mini-Wheats
  • Smart StartPuffins
  • Golden Grahams


Right Answer: Lucky Charms

 
 

3. How about this cereal?

Guess The Cereal Quiz Answers
  • Smart Start
  • Cookie Crisp
  • Reese’s Puffs
  • Golden Grahams
  • Honey Nut Cheerios
  • Frosted Flakes
  • Raisin Bran
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Alpha-Bits Cereal
  • Life


Right Answer: Smart Start

 
 

4. What cereal has these golden puffs?
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Cap’n Crunch
  • Life
  • Golden Crisp
  • Fiber One
  • All Bran
  • Cheerios
  • Puffins
  • Cookie Crisp
  • Count Chocula
  • Mini Wheats


Right Answer: Cap’n Crunch

 
 

5. Guess which cereal this is!

 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Fruity Pebbles
  • Golden Crisp
  • Honey Smacks
  • Kix
  • Lucky Charms
  • Froot Loops
  • Frosted Flakes
  • Fiber One
  • Puffins
  • Honey Bunches of Oats


Right Answer: Honey Bunches of Oats

 
 

6. What is this cereal?
 
Guess The Cereal Quiz Answers
  • Honey Bunches of Oats
  • Puffins
  • Special K
  • Count Chocula
  • Lucky Charms
  • Cap’n Crunch
  • Life
  • Honey Smacks
  • Wheaties
  • Smart Start


Right Answer: Puffins

 
 

7. Name this scrumptious cereal!
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Froot Loops
  • Cookie Crisp
  • Wheaties
  • Reese’s Puffs
  • Raisin Bran
  • Honey Smacks
  • Lucky Charms
  • Golden Grahams
  • Frosted Flakes
  • Cap’n Crunch


Right Answer: Cookie Crisp

 
 

8. Do you know this one?
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • All Bran
  • Fiber One
  • Cap’n Crunch
  • Life
  • Smart Start
  • Wheaties
  • Special K
  • Puffins
  • Honey Bunches of Oats
  • Golden Crisp


Right Answer: Golden Crisp

 
 

9. You definitely know this colorful cereal!

 
 

  • Frosted Flakes
  • Reese’s Puffs
  • Raisin Bran
  • Smart Start
  • Lucky Charms
  • Fruity Pebbles
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Froot Loops
  • Kix
  • Golden Crisp


Right Answer: Froot Loops

 
 
 

10. Which cereal is this?
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • All Bran
  • Cheerios
  • Golden Grahams
  • Fiber One
  • Smart Start
  • Wheaties
  • Special K
  • Mini Wheats
  • Kix
  • Honey Bunches of Oats


Right Answer: Fiber One

 
 
 

11. Name this cereal!
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Honey Smacks
  • Lucky Charms
  • Puffins
  • Special K
  • Honey Bunches of Oats
  • Wheaties
  • Reese’s Puffs
  • Smart Start
  • Raisin Bran
  • Frosted Flakes


Right Answer: Special K

 
 
 

12. This health-conscious cereal is
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Honey Bunches of Oats
  • Lucky Charms
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Puffins
  • Kix
  • Honey Smacks
  • Frosted Flakes
  • Cookie Crisp
  • All Bran
  • Fiber One


Right Answer: All Bran

 
 

13. What is this cereal made up of tasty squares?

 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Golden Grahams
  • Wheaties
  • Fruity Pebbles
  • Count Chocula
  • Smart Start
  • Puffins
  • Honey Bunches of Oats
  • Fiber One
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cap’n Crunch


Right Answer: Golden Grahams

 
 

14. Name this healthy cereal:
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Cinnamon Toast Crunch
  • All Bran
  • Frosted Flakes
  • Golden Grahams
  • Alpha-Bits Cereal
  • Cookie Crisp
  • Special K
  • Raisin Bran
  • Smart Start
  • Reese’s Puffs


Right Answer: Raisin Bran

 
 
 

15. What is this peanut butter and chocolate cereal?
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Raisin Bran
  • Reese’s Puffs
  • Count Chocula
  • Fiber One
  • Froot Loops
  • Honey Bunches of Oats
  • Alpha-Bits Cereal
  • Frosted Flakes
  • Fruity Pebbles
  • Cheerios


Right Answer: Reese’s Puffs

 
 
 

16. What popular cereal is this?
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Raisin Bran
  • Golden Grahams
  • Cap’n Crunch
  • Honey Bunch of Oats
  • Cookie Crisp
  • Fruity Pebbles
  • Frosted Flakes
  • Puffins
  • Lucky Charms
  • Kix


Right Answer: Frosted Flakes

 
 

17. Name this delicious cereal!

 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Lucky Charms
  • Raisin Bran
  • Honey Smacks
  • Frosted Flakes
  • Cheerios
  • Cap’n Crunch
  • Golden Crisp
  • Fiber One
  • Froot Loops
  • Honey Bunch of Oats


Right Answer: Honey Smacks

 
 
 

18. Name this familiar favorite!
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Lucky Charms
  • Cap’n Crunch
  • Wheaties
  • Life
  • Reese’s Puffs
  • Puffins
  • Mini Wheats
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cheerios
  • Fiber One


Right Answer: Cheerios

 
 
 

19. Which cereal is this?
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Cap’n Crunch
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Frosted Flakes
  • Golden Grahams
  • Puffins
  • Wheaties
  • Raisin Bran
  • Special K
  • Honey Smacks
  • Froot Loops


Right Answer: Wheaties

 
 

20. Name this childhood favorite!
 
Guess The Cereal Quiz Answers

  • Cap’n Crunch
  • Cinnamon Toast Crunch
  • Cookie Crisp
  • Kix
  • Honey Smacks
  • Puffins
  • Special K
  • Count Chocula
  • Reese’s Puffs
  • Lucky Charms


Right Answer: Cinnamon Toast Crunch

 
 
Guess The Cereal Quiz Answers

Leave a Comment