Lucky Wheel Quiz Answers 

1. The wheel is spinning! Look at the CLUES on the cards – in which city would you find these two landmarks?

 

lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar
 
  • Los Angeles
  • San Francisco
  • New York
  • Brasilia


Right Answer: San Francisco

 
 
 

2. Which animal class do these clues point to?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Mammals
  • Marsupials
  • Reptiles
  • Amphibians


Right Answer: Mammals

 
 
 

3. Which singer is connected to the clues on the cards?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Lady Gaga
  • Nicky Minaj
  • Ariana Grande
  • Taylor Swift


Right Answer: Lady Gaga

 
 

4. For 150 points: Where would you find these two clues?
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • In the air
  • In space
  • On land
  • Underwater


Right Answer: Underwater

 
 

5. What are these?

 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Cars
  • Muppets
  • Senators
  • Candy bars


Right Answer: Muppets

 
 
 

6. Where do these foods come from?
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Spain
  • Finland
  • Italy
  • Portugal


Right Answer: Italy

 
 
 

7. What are these two clues referring to?
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Plants
  • Rocks
  • Clouds
  • Insects


Right Answer: Clouds

 
 

8. The wheel will grant you 70 points if you can figure out which event the clues are referring to!
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Easter
  • Christmas
  • Thanksgiving
  • Mardi Gras


Right Answer: Christmas

 

9. For 300 points: On which continent can you find these landmarks?

 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Asia
  • Europe
  • Africa
  • Australia


Right Answer: Australia

 
 
 

10. Look at the clues. What category do they belong in?
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Nuts
  • Berries
  • Legumes
  • Herbs


Right Answer: Legumes

 
 
 

11. What are these clues referring to?
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Astronomy
  • Chemistry
  • Anatomy
  • Paleontology


Right Answer: Astronomy

 
 
 

12. The wheel has spun! For 300 points, can you tell which famous franchise these clues point to?
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Star Blazers
  • Star Wars
  • Stargate
  • Star Trek


Right Answer: Star Trek

 

13. What are we referring to here?

 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Dog breeds
  • Korean dishes
  • Mongolian cities
  • Ballet ensembles


Right Answer: Dog breeds

 
 
 

14. Where would you find these clues?
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • England
  • Scotland
  • Wales
  • Ireland


Right Answer: Scotland

 
 
 

15. Congrats! You’ve made it halfway through the quiz! Win 150 bonus points by telling us what type of hat is shown here.
 
lucky wheel quiz answers 100% videoquizstar

  • Top hat
  • Bowler
  • Fedora
  • Cloche


Right Answer: Fedora

 
 
 

16. Watch the video below, pay close attention – and try not to get dizzy! Do you recognize the celebrity? Which of the options below is this person connected to?
 
 

  • Mr Bean
  • Yesterday
  • Cloud Atlas


Right Answer: Yesterday

 
 

17. Check your clues! Which actor starred in both films?

 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Nicole Kidman
  • Ewan McGregor
  • Robert Carlyle
  • Kylie Minogue


Right Answer: Ewan McGregor

 
 
 

18. These details from famous paintings are your clues. Can you name the artist who created them and earn 200 points?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Pablo Picasso
  • Jackson Pollock
  • Edvard Munch
  • Vincent van Gogh


Right Answer: Vincent van Gogh

 
 
 

19. The wheel offers you the chance to gain 220 points if you can tell us which category these two clues belong in!
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Fashion
  • Geography
  • Animated TV shows
  • Gastronomy


Right Answer: Geography

 
 
 

20. What are these?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Islands
  • Fruits
  • Deities
  • Provinces


Right Answer: Fruits

 
 

21. What are these two names connected with?

 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Waterkant
  • Watership Down
  • Watergate
  • Waterloo


Right Answer: Waterloo

 
 
 

22. Focus on these architectural details. Where would you find them? The correct answer is worth 300 points!
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Berlin
  • Paris
  • London
  • Barcelona


Right Answer: Paris

 
 
 

23. Do these clues ring a bell? What are they?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Tools
  • Pastries
  • Holidays
  • Marsupials


Right Answer: Tools

 
 
 

24. What are these?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Captains in Nelson’s fleet
  • Cartoon characters
  • Villages in Wales
  • Antipodean fashion stores
  • Shakespearean characters
  • President Humphrey’s given names


Right Answer: Cartoon characters

25. Only one name is associated with both of these clues. Which one is it?

 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Rihanna
  • Rachael Sage
  • Sia
  • Miley Cyrus
  • Beyoncé
  • Billie Eilish


Right Answer: Sia

 
 
 

26. These clues refer to an event in 2021. Which term is connected to them?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Election
  • Trade embargo
  • Cyclone
  • Award ceremony


Right Answer: Cyclone

 
 
 

27. For 200 points: What are these, technically?
 
lucky wheel quiz answers 100% score videoquizstar

  • Nuts
  • Legumes
  • Aggregate fruits
  • Berries
  • Accessory fruits
  • Hesperides


Right Answer: Berries

 
 
 

28. Blink, and you’ll miss it! Watch the video below. The clues are worth 450 points: What are these names connected with?
 
 

  • Ocean’s Eight
  • Ocean’s Eleven
  • Ocean’s Twelve
  • Ocean’s Thirteen

Right Answer: Ocean’s Twelve
 
 
 


29. This is a tricky one, but it can earn you a total of 600 points: Which letter are these clues associated with?

 

  • a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f


Right Answer: c

 
 
 

30. Bonus Round! Gain an extra 150 points by using these clues to answer the question in the video below: What do these names all have in common?

  • Nobel Prize
  • Dixieland
  • Genetics
  • Daguerreotype
  • Nouvelle Vague
  • Cryogenics


Right Answer: Genetics

Lucky Wheel Quiz Answers