Minecraft Expert Quiz Answers Score 100% Be Quizzed

Be Quized Minecraft Expert Quiz Answers
Dear Viewers don’t waste your time in this quiz question no 3 all answer is wrong so will get 96% so don’t waste time and wait for new update

Total 25 Questions Quized from Minecraft Expert Quiz Answer Complete this quiz with 100% score and your reward

Minecraft Expert Quiz Answers

1. WHAT VIDEO GAME GENRE DOES MINECRAFT FALL UNDER?
 
Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed
  1. RPG
  2. Platform
  3. MMORPG
  4. Sandbox

Right Answer: Sandbox


2. WHAT ARE SKELETONS IMMUNE TO?
 
Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed
  1. Impaling
  2. Fire and Lava
  3. Drowning
  4. Poison

Right Answer: Drowning

3. HOW CAN YOU GIVE EXTRA-DAMAGE TO A WATER-BASED MOB?
 
Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed

  1. Poison the Water
  2. Suffocation Spell
  3. Potion of Healing
  4. Tridents enchanted with Impaling

Right Answer: This Quiz Has Been Update

4. WHICH OF THESE MOBS IS EXCLUSIVE TO MINECRAFT EARTH?
 
Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed
  1. Tropical Slime
  2. Horned Sheep
  3. Manta Ray
  4. Cluckshroom

Right Answer: Cluckshroom


5. WHAT IS A BIOME?
 
Minecraft Expert Quiz Answers 100% Score BeQuizzed
  1. An Oceanic Location
  2. Different Geographical Regions
  3. Specialized Mobs made in Labs
  4. A type of Mushrooms

Right Answer: Different Geographical Regions


6. HOW MANY DIFFERENT TYPES OF BIOMES ARE THERE?
 
  1. 94
  2. 67
  3. 78
  4. 52

Right Answer: 78


7. WHICH OF THESE ITEMS CANNOT BE ENCHANTED?
 
  1. Wooden Shield
  2. Diamond Helmet
  3. Horse Armor
  4. Green Fireworks

Right Answer: Horse Armor


8. HOW LONG DID IT TAKE TO CREATE THE FIRST VERSION OF MINECRAFT?
 

  1. 6 Days
  2. 6 Months
  3. 13 Days
  4. 2 Years

Right Answer: 6 Days


9. HOW MANY HEALTH POINTS DOES A PLAYER START WITH?
 

Right Answer: 20

10. WHICH OF THE FOLLOWING MOBS DROPS NO XP WHEN KILLED?
 

  1. Chickens
  2. Bats
  3. Sheep
  4. Spiders

Right Answer: Bats


11. HOW LONG DOES A PLAYER HAVE LEFT TO LIVE ONCE THEY RUN OUT OF DRUMSTICKS IN THE FOOD BAR?
 

  1. 2 Minutes
  2. 3 Minutes
  3. 80 Seconds
  4. 45 Seconds

Right Answer: 80 Seconds


12. WHICH FOOD ITEM HAS THE HIGHEST CHANCE OF CAUSING FOOD POISONING?
 

  1. Chicken
  2. Flesh
  3. Pufferfish
  4. Eggs

Right Answer: Pufferfish

13. HOW MANY TYPES OF POTIONS ARE AVAILABLE TO PLAYERS OF MINECRAFT?
 

  1. 28
  2. 36
  3. 32
  4. 24

Right Answer: 32


14. WHICH MOB WAS ACCIDENTALLY CREATED WHILE TRYING TO MAKE A PIG?
 

  1. Stray
  2. Creeper
  3. Vex
  4. Pigman

Right Answer: Creeper


15. HOW DOES A ZOMBIE PIGMAN GET CREATED?
 
  1. A pig gets struck by lightning
  2. A player kills too many pigs
  3. Feed a pig rotten flesh
  4. Light a pig on fire
Right Answer: A pig gets struck by lightning

16. WHICH DIRECTION DO BREWING STANDS ALWAYS FACE?
 
  1. East
  2. West
  3. North
  4. South

Right Answer: East


17. WHAT COLOR IS THE BOTTLE IN A BREWING STAND?
 

  1. Blue
  2. Purple
  3. Red
  4. Green

Right Answer: Red


18. WHICH SPECIES IN MINECRAFT CAN’T TELEPORT IN A HOLE THAT’S TWO BLOCKS DEEP?
 

  1. Creeper
  2. Vex
  3. Spider
  4. Enderman

Right Answer: Enderman

19. WHAT’S THE SHORT KEY TO CLEAR YOUR CHAT SPAM?
 
  1. F4+A
  2. F3+D
  3. Shift+F3
  4. F6+T

Right Answer: F3+D


20. WHAT DO SNOW GOLEMS WEAR ON THEIR HEADS?
 
  1. Helmets
  2. Pumpkins
  3. Shawls
  4. Carrots

Right Answer: Pumpkins


21. HOW MANY BLOCK CAN A STONE TOOL MINE BEFORE BREAKING?
 

  1. 137
  2. 168
  3. 243
  4. 332

Right Answer: 137

22. IF YOU STUMBLE INTO A DUNGEON, HOW MANY CHESTS CAN IT CONTAIN?
 

  1. Always 1
  2. 0-2
  3. 1-3
  4. 0-4

Right Answer: 0-2


23. BELOW WHICH DEPTH DOES ONE TYPICALLY FIND DIAMONDS? (Y=0 IS BEDROCK)
 

  1. y=15
  2. y=30
  3. y=100
  4. y=10

Right Answer: y=15

24. THERE ARE OVER 300 DIFFERENT TYPE OF BLOCKS IN MINECRAFT, BUT WHICH 2 BLOCKS HAVE THE EXACT SAME LOOKS?
 

  1. None, every block in minecraft looks different
  2. Wheat and Sugar Cane
  3. Stone and Monster Eggs
  4. Prismarine and Emeralds

Right Answer: Stone and Monster Eggs


25. IN MINECRAFT, AT 4 WAY RAIL ROAD INTERSECTION, WHICH DIRECTION WILL THE RAIL ADJUST THEMSELVES?
 

  1. Northeast
  2. Northwest
  3. Southeast
  4. Southwest

Right Answer: Southeast

Minecraft Expert Quiz Answers

Leave a Comment