Pixelated Animals Quiz Answers 100% Score Quiz Facts

Pixelated Animals Quiz Answers. This is not your ordinary animal naming game. The photos are out of focus, putting your animal knowledge and reasoning skills to the ultimate test. Come along as we try to identify these cute and sometimes exotic animals. Shall we give it a go?

Pixelated Animals Quiz Answers

1. Can you give the name of this ancient creature?


  1. Alligator
  2. Mouse
  3. Hippopotamus
  4. Sea turtle


Right Answer: Alligator

 
 

2. Cute and fluffy, or mean and scary? Which animal’s face is obscured here?


  1. Red fox
  2. Owl
  3. Dalmation
  4. Polar bear


Right Answer: Polar bear

 
 

3. What kind of animal is strutting their stuff in this black and white photo?


  1. Alpaca
  2. Llama
  3. Giraffe
  4. Ostrich


Right Answer: Giraffe

 
 

4. What’s the name of this regal bird? Select your answer below.


  1. Spanish imperial eagle
  2. Bald eagle
  3. Harpy eagle
  4. Golden eagle


Right Answer: Bald eagle

5. Which animal does this face belong to?



  1. Lion
  2. Bear
  3. Tiger
  4. Dog


Right Answer: Tiger

 
 

6. Which animal is seen here, with a close-up shot?


  1. Walrus
  2. Rhinoceros
  3. Hippopotamus
  4. Elephant


Right Answer: Walrus

 
 

7. What’s the name the elegant species in this photo?


  1. Swan
  2. Pelican
  3. Loon
  4. Flamingo


Right Answer: Flamingo

 
 

8. Don’t get too close. What animal does this eye belong too?


  1. Lion
  2. Kangaroo
  3. Llama
  4. Puma


Right Answer: Lion

9. Which animal is shown here, just ‘hanging’ about?


  1. Chimpanzee
  2. Gorilla
  3. Black cockatoo
  4. Marmoset


Right Answer: Gorilla

 
 

10. Look closely at this little guy. Which critter’s image is captured here?


  1. Hedgehog
  2. Porcupine
  3. Groundhog
  4. Gerbil


Right Answer: Hedgehog

 
 

11.VERSION 1. Which animal here is ready for it’s close-up?


  1. Human
  2. Giraffe
  3. Turkey
  4. Ostrich


Right Answer: Ostrich

 
 

11.VERSION 2. Which animal here is ready for it’s close-up?
 

  1. Chimpanzee
  2. Emu
  3. Scorpion
  4. Turkey


Right Answer: Emu

 
 

12.VERSION 1. Which ornithological creature is featured here?

 
  1. Costa’s hummingbird
  2. Crowned woodnymph
  3. Purple honeycreeper
  4. Purple starling


Right Answer: Costa’s hummingbird

 
 

12.VERSION 2. Which animal is out of focus here?


  1. Orangutan
  2. Mountain lion
  3. Horse
  4. Red fox


Right Answer: Horse

13. Quick! Type in the name of this little cutie before it scurries away!

Right Answer: Chipmunk

 
 
 

14. Oh dear, what’s the name of this beastly looking figure?

Right Answer: Black Panther

 
 
 
15.VERSION 1. Can you identify the animal in this close-up photo?

Right Answer: Emperor Penguin

 
 

15.VERSION 2. Can you identify the animal in this close-up photo?

Right Answer: Walrus

 
 

16. Can you make out what creature is in this image?

Right Answer: Salamander

17. Let’s mix it up! Can you put the puzzle together and identify this aquatic creature?

Right Answer: Dolphin

 
 

18. What’s the name of this ‘lazy’ critter?

 

Right Answer: cheetah
 
 
 

19.VERION 1. Can you name this animal?


 
 

Right Answer: Sloth

 
 

19.VERION 2. Unscramble the pieces to better identify the animal!


Right Answer: Toucan

 
 

20.VERSION 1. Can you figure out which animal is pixelated?


 


Right Answer: Squirrel

 
 

20.VERSION 2. Can you rearrange the tiles in your head to figure out which animal is pixelated?


Right Answer:  Guinea pig

Pixelated Animals Quiz Answers.

Leave a Comment