Pizza Challenge Quiz Answers Score 100% Be Quizzed

Pizza Challenge Quiz Answers From Be Quizzed Total 25 Question and Answers With 100% Score Reward 8 RBX.

Pizza is one of the most globally beloved foods of all time, and the iconic meal is enjoyed by children and adults alike. Each part of the world has its own special version of pizza, and each is as delicious as the next.

1. HOW MANY INGREDIENTS TOP A TRADITIONAL MARGHERITA PIZZA?


 
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6


Right Answer: 3

 
 

2. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ON PIZZA IN THE US?


  • Sausage
  • Pineapple
  • Pepperoni
  • Mushrooms


Right Answer: Pepperoni

 
 

3. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?


  • New York
  • Detroit
  • St. Louis
  • Chicago


Right Answer: Chicago

 
 

4. WHAT CONDIMENT IS COMMONLY USED ON PIZZA IN JAPAN?


  • Mayonnaise
  • Ketchup
  • Soy Sauce
  • Fish Sauce


Right Answer: Mayonnaise

5. WHAT IS THE MOST POPULAR DAY OF THE YEAR TO ORDER PIZZA?



  • New Year’s Eve
  • Super Bowl Sunday
  • Christmas
  • Thanksgiving


Right Answer: Super Bowl Sunday

 
 

6. WHICH US STATE OPENED THE FIRST PIZZERIA?


  • Chicago
  • New Jersey
  • New York
  • California


Right Answer: New York

 
 

7. WHAT YEAR WAS DOMINO’S PIZZA FOUNDED?


  • 1945
  • 1953
  • 1960
  • 1966


Right Answer: 1960

 
 

8. WHAT IS THE NAME OF THIS TYPE OF PIZZA?


  • Neapolitan pizza
  • Hawaiian pizza
  • California pizza
  • Greek pizza


Right Answer: Hawaiian pizza

9. WHAT IS A POPULAR TOPPING ON PIZZA ON INDIA?


  • Peas
  • Sardines
  • Tofu
  • Peanuts


Right Answer: Tofu

 
 

10. THE MOST EXPENSIVE PIZZA IN THE WORLD IS NAMED THE LOUIS XIII AND CONTAINS MANY EXOTIC
INGREDIENTS, INCLUDING THREE RARE TYPES OF CAVIAR. HOW MUCH DOES THIS PIZZA COST?
 

  • $1,000
  • $4,000
  • $8,000
  • $12,000


Right Answer: $12,000

 
 

11. AS OF 2021, DOMINO’S PIZZA IS THE LARGEST PIZZA CHAIN IN THE WORLD, OVERTAKING PIZZA
  HUT. HOW MANY LOCATIONS DO THEY HAVE ACROSS THE GLOBE?
 

  • 18,000
  • 15,000
  • 12,000
  • 10,000


Right Answer: 18,000

 
 

12. WHICH OF THESE PIZZA CHAINS INVENTED A DVD THAT SMELLED LIKE PIZZA?

  • Little Caesars
  • Pizza Hut
  • Domino’s
  • Papa John’s


Right Answer: Domino’s

13. APPROXIMATELY HOW MANY PIZZERIAS ARE THERE IN THE US?

  • 57,000
  • 78,000
  • 91,000
  • 109,000


Right Answer: 78,000

 
 

14. IN WHAT COUNTRY WAS THE HAWAIIAN PIZZA INVENTED IN?

  • United States
  • Brazil
  • Canada
  • Australia


Right Answer: Canada

 

15. WHAT DAY OF THE WEEK IS THE MOST POPULAR DAY TO EAT PIZZA IN THE US?

 
  • Saturday
  • Friday
  • Thursday
  • Sunday


Right Answer: Saturday

 
 

16. WHAT INGREDIENT IS REQUIRED FOR PIZZA TO BE OFFICIALLY CONSIDERED PIZZA?

  • Tomato or tomato sauce
  • Cheese
  • Dough
  • Pepperoni


Right Answer: Tomato or tomato sauce

17. WHAT COMIC BOOK SUPERHEROES WERE KNOWN FOR THEIR LOVE OF PIZZA?

  • The Avengers
  • The Justice League
  • The Teenage Mutant Ninja Turtles
  • Teen Titans


Right Answer: The Teenage Mutant Ninja Turtles

 
 

18. WHAT IS THE FAMOUS PIZZA RESTAURANT THAT ANDY FREQUENTLY VISITS IN THE TOY STORY MOVIES?

  • Pizza Shoppe
  • Pizza Party Place
  • Pizza Parlor
  • Pizza Planet


Right Answer: Pizza Planet

 
 

19. WHAT IS THE TITLE OF THIS PIZZA-BASED MOVIE?

 

  • For Love and Pizza
  • Delivered with Love
  • Mystic Pizza
  • Summer in Connecticut


Right Answer: Mystic Pizza

 
 

20. WHAT IS THE NAME OF THE PIZZA THAT DOES NOT CONTAIN TOMATO SAUCE, INSTEAD CONTAINING A BASE OF MOZZARELLA AND RICOTTA CHEESE?

  • White pizza
  • Plain cheese pizza
  • Greek pizza
  • St. Louis pizza


Right Answer: White pizza

21. THE FIRST EVER ONLINE FOOD ORDER WAS A PIZZA FROM WHICH OF THESE PIZZA PLACES?

  • Little Caesars
  • Papa John’s
  • Domino’s Pizza
  • Pizza Hut


Right Answer: Pizza Hut

 
 

22. WHAT IS THE MOST POPULAR PIZZA DIAMETER IN THE US?

  • 10″
  • 12″
  • 14″
  • 16″


Right Answer: 14″

 
 

23. WHAT STYLE PIZZA IS THIS?

  • Chicago
  • Detroit
  • New York
  • California


Right Answer: Detroit

 
 
 

24. WHAT DECADE WERE FROZEN PIZZAS INVENTED?

  • 1940’s
  • 1950’s
  • 1970’s
  • 1980’s


Right Answer: 1950’s

25. TRADITIONAL FLATBREAD IS OFTEN CONSIDERED TO BE WHAT MODERN-DAY PIZZA WAS ORIGINALLY BASED OFF OF. WHAT COUNTRY DID FLATBREAD ORIGINATE FROM?


  • Italy
  • Greece
  • China
  • Egypt


Right Answer: Egypt

Pizza Challenge Quiz Answers

Leave a Comment