Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers 100% Score Be Quizzed

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers Total 25 Question and Answers +10RBX

Roblox Arsenal Challenge Quiz

Arsenal is a first person shooter game created by the ROLVe Community based on the Arms Race game mode in the video game Counter-Strike: G.O. The game was featured in the Egg Hunt 2019: Scrambled in Time and 7th Annual Bloxy Awards events.

Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

1. HOW MANY BULLETS CAN THE P250 MAGAZINE HOLD?

 
  • 14
  • 17
  • 19
  • 21


Right Answer: 17

 
 

2. HOW MANY BULLETS CAN THE DEAGLE MAGAZINE HOLD?
  • 8
  • 11
  • 9
  • 7


Right Answer: 7

 
 

3. HOW MANY BULLETS CAN THE TEC-9 MAGAZINE HOLD?
 
 
  • 20
  • 30
  • 35
  • 40


Right Answer: 20

 
 

4. HOW MANY BULLETS CAN THE G-18 MAGAZINE HOLD?
 
 
  • 20
  • 16
  • 18
  • 19


Right Answer: 18

5. HOW MANY BULLETS CAN THE M1911 MAGAZINE HOLD?

 
 
  • 16
  • 21
  • 23
  • 25


Right Answer: 21

 
 

6. WHAT GUN IS THE MODEL 635 BASED OFF OF?
 

  • M4A1
  • M16
  • MP5
  • MP7


Right Answer: M16

7. WHICH OF THESE GUNS CAN CAUSE HARM TO THE USER?


  • EM249
  • XM1014
  • MAC-10
  • MAG-7


Right Answer: EM249

 
 

8. AT CLOSE RANGE, HOW MANY SHOTS DOES THE UMP-45 TAKE TO KILL AN ENEMY PLAYER?
 

  • 1 shot
  • 2 shots
  • 3 shots
  • 4 shots


Right Answer: 2 shots

9. WHAT IS THE LITERAL GUN SPELL OUT?

 

  • Gun
  • Literal
  • Literal Gun
  • Gun (2x)


Right Answer: Gun (2x)

 
 

10. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE SOUL GUN DO?
 

  • 20
  • 40
  • 35
  • 50


Right Answer: 35

 
 

11. WHICH OF THESE IS A CON OF THE VECTOR?
 

  • Low Fire Rate
  • Low Spread
  • Long Reload
  • Small Magazine


Right Answer: Long Reload

 
 

12. WHICH OF THESE IS A CON OF THE SCAR-L?
 

  • Slow Reload
  • Low Body Damage
  • Poor Accuracy
  • Large Muzzle Flash


Right Answer: Low Body Damage

13. WHICH OF THESE WEAPONS LETS YOU DOUBLE JUMP?

 

  • Sword
  • G-18
  • Golden Knife
  • AUG


Right Answer: Golden Knife

 
 

14. WHAT DOES THE HANDCANNON SHOOT?
 

  • Large Bullets
  • Exploding Capsules
  • Lasers
  • Knives


Right Answer: Lasers

 
 

15. HOW MUCH HEADSHOT DAMAGE DOES THE BARRETT DO?
 

  • 200
  • 600
  • 800
  • 400


Right Answer: 600

 
 

16. HOW MANY BULLETS CAN THE MINIGUN MAGAZINE HOLD?
 

  • 400
  • 1000
  • 700
  • 800


Right Answer: 800

17. WHAT IS THE MINIMUM DAMAGE OF THE STAKE LAUNCHER?

 

  • 80
  • 90
  • 100
  • 110


Right Answer: 90

 
 
 

18. WHICH OF THESE HAS UNLIMITED AMMO?
 

  • Cone Launcher
  • Ornament
  • Ultraball
  • Trash Can


Right Answer: Ultraball

 
 
 

19. HOW MUCH SELF DAMAGE DOES THE RPG DEAL?
 

  • 45
  • 88
  • 33
  • 77


Right Answer: 33

 
 

20. WHICH OF THESE REVOLVERS DOESN’T ALLOW FOR ONE-SHOT HEADSHOT KILLS AT LONGER RANGES?
 

  • Windicator
  • Pathbringer
  • Webley
  • Peppergun


Right Answer: Peppergun

21. THE DUAL LCRS WERE INTRODUCED IN WHAT UPDATE?

 
 
  • Summer Update I
  • Summer Update II
  • Summer Update III
  • Summer Update IV


Right Answer: Summer Update III

 
 

22. HOW MANY BULLETS DOES THE CANDY CANE MINIGUN HOLD?
 
 
  • 1000
  • 400
  • 800
  • 2000


Right Answer: 400

 
 

23. HOW MUCH AMMO CAN THE FMG-9 HOLD?
 
 
  • 33
  • 55
  • 77
  • 99


Right Answer: 33

 
 

24. HOW MANY BULLETS CAN THE STEN HOLD?
 

  • 32
  • 45
  • 60
  • 80


Right Answer: 32

 

25. HOW MUCH BODY DAMAGE DOES THE LASER RIFLE DO?

 
 
  • 30
  • 12
  • 24
  • 40


Right Answer: 12

 
Roblox Arsenal Challenge Quiz Answers

Leave a Comment