Roblox Bloxburg Quiz Answers Be Quizzed 100% Score

Roblox Bloxburg Quiz Answers Be Quizzed

Roblox bloxburg quiz total 25 question answers with 100% score please complete your quiz and get your reward. You will score 100% by coping this answers.

Roblox Bloxburg Quiz


1. HOW MANY ITEMS CAN A CASHIER (BFF) PLACE IN 1 BAG?

 

  1. 2
  2. 4
  3. 5
  4. 3


Right Answer: 3

 
 

2. HOW MUCH CAN AN EXCELLENT EMPLOYEE MAKE AS A LEVEL 10 CASHIER (BFF)?
 

  1. $110
  2. $111
  3. $240
  4. $239


Right Answer: $111

 
 

3. WHICH ONE OF THESE ISN’T A PART OF THE CASHIER (BLOXY BURGERS) UNIFORM?
 

  1. Roblox Baseball Cap
  2. Blue Polo Shirt
  3. Brown Jacket with Buttons
  4. Black Slacks


Right Answer: Brown Jacket with Buttons

 
 
 

4. AT LEVEL 30 HOW MUCH CAN A DELIVERY PERSON MAKE PER DELIVERY?
 

  1. $1756
  2. $2042
  3. $1852
  4. $1683


Right Answer: $1852

 
 

5. WHICH ONE OF THESE IS NOT A TYPE OF TIRE USED BY THE MECHANIC?

 

  1. Bloxster
  2. Moped
  3. Classic
  4. Speedy


Right Answer: Speedy

 
 

6. WHICH OF THESE HAS BEEN TURNED INTO A ROBLOX TOY FIGURINE?
 

  1. Fisherman
  2. Mechanic
  3. Hair Dresser
  4. Cashier


Right Answer: Mechanic

 
 

7. GREY ROCKS CAN BE MINED IN HOW LONG?
 

  1. 5 seconds
  2. 20 seconds
  3. 1 second
  4. 2 seconds


Right Answer: 5 seconds

 
 
 

8. COPPER CAN BE MINED IN HOW LONG?
 

  1. 15 seconds
  2. 20 seconds
  3. 12.5 seconds
  4. 10 seconds


Right Answer: 10 seconds

9. WHICH ONE OF THESE GAMES IS BLOXBURG MOST SIMILAR TOO?

 

  1. Animal Crossing
  2. Minecraft
  3. The Sims
  4. Fortnite


Right Answer: The Sims

 
 
 

10. WHICH OF THESE IS NOT A LANGUAGE ON BLOXBURG?
 

  1. English
  2. Robonese
  3. Oofish
  4. Sanskrit


Right Answer: Sanskrit

 
 

11. WHO MADE BLOXBURG?
 

Right Answer: Coeptus

 
 
 

12. HOW MUCH IS THE WEIGHT LIFTING BENCH?
 

  1. $990
  2. $620
  3. $1220
  4. $1140


Right Answer: $990

 
 

13. WHICH OF THESE ATHLETIC ITEMS IS MOST EXPENSIVE?

 

  1. Skating Rink
  2. Metal Swings
  3. Wooden Swings
  4. Treadmill


Right Answer: Metal Swings

 
 

14. WHICH OF THESE IS NECESSARY IN ORDER TO IMPROVE YOUR COOKING SKILL?
 

  1. Knife
  2. Apron
  3. Counter
  4. Sink


Right Answer: Counter

 
 

15. EACH 123X123 SQUARE OF THE BASEMENT COSTS HOW MUCH?
 

  1. $40
  2. $25
  3. $50
  4. $30


Right Answer: $25

 
 

16. WHICH OF THESE HAS THE BEST RELIABILITY?
 

  1. Bord Bullet
  2. Bloxus TS
  3. Noobus Limousine
  4. ROTRIS Arcade Cabinet


Right Answer: Bord Bullet

 
 

17. WHICH ONE OF THESE HAS THE HIGHEST COMFORT?

 

  1. Oval Armchair
  2. Curved Ottoman
  3. Industrial Bench
  4. Log Armchair


Right Answer: Log Armchair

 
 

18. WHICH ONE OF THESE IS UNAVAILABLE FOR PLAYERS AT BLOXBURG FRESH FOOD?
 

  1. Cheese
  2. Apple
  3. Canned Beans
  4. Banana


Right Answer: Cheese

 
 

19. HOW MANY PORTIONS DOES THE BEEF STEW HAVE?
 

  1. 3
  2. 5
  3. 8
  4. 9


Right Answer: 5


20. WHICH ONE OF THESE LIGHTS HAS 1 FUN?
 

  1. Rounded Garden Lamp
  2. Heart Wall Lamp
  3. Penguin Lamp
  4. Large Candle

Right Answer: Penguin Lamp


21. WHICH OF THESE IS THE MOST EXPENSIVE TABLE?
 

  1. Elegant Dining Table
  2. Transitional Dining Table
  3. The Verge
  4. Modern Dining Table

Right Answer: The Verge

22. WHICH OF THESE IS PART OF A HOLIDAY COLLECTION?
 

  1. Sno-Tek Mobile
  2. Classic Motorcycle
  3. TurfTrooper Ride-On Mower
  4. Golf Cart

Right Answer: Sno-Tek Mobile

 
23. LARGE PLOT INCREASES THE SIZE OF YOUR PLOT FROM 30X30 TO WHAT?
 

  1. 40×40
  2. 45×45
  3. 50×50
  4. 80×80

Right Answer: 50×50


24. WHICH OF THESE BEDS IS MOST EXPENSIVE?
 

  1. Contemporary Double Bed
  2. Transitional Double Bed
  3. Family Tent
  4. Curved Double Bed


Right Answer: Contemporary Double Bed

 

25. WHICH OF THESE HAS THE HIGHEST HYGIENE?

 

  1. Modern Bowl Sink
  2. Tilt Bathtub
  3. Elegant Sink
  4. Tilt Wall Toilet


Right Answer: Elegant Sink

 
Be Quizzed Roblox Bloxburg Quiz Answers 100% Score

Leave a Comment