Roblox Dragon Quest Quiz Answers 100% Score

Roblox Dragon Quest Quiz Answers From Be Quizzed Total 30 Questions Answers With 100% Score Complete This Quiz And Get 15RBX

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

1. THE ELEMENTALIST SET CAN BE OBTAINED AT WHICH DUNGEON?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Winter Outpost
  • Pirate Island
  • The Desert Temple
  • King’s Castle


Right Answer: The Desert Temple

 

2. THE TRITON WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Aquatic Temple
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Steampunk Sewers


Right Answer: Aquatic Temple

 
 

3. THE ANCESTRAL MAGE SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • King’s Castle
  • Enchanted Forest
  • Ghastly Harbor
  • Samurai Palace


Right Answer: Samurai Palace

 
 

4. THE CRYSTALLINE GUARDIAN SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Enchanted Forest
  • The Underworld
  • Pirate Island


Right Answer: Enchanted Forest

5. THE SALVAGED WARRIOR SET CAN BE OBTAINED IN WHICH DUNGEON?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost
  • The Canals
  • Samurai Palace


Right Answer: Samurai Palace

 
 

6. WHAT IS THE DIFFERENCE BETWEEN AN UNCOMMON AND EPIC VOID PLATE HELMET’S PHYSICAL POWER? (ON AVERAGE)
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 20 points
  • 10 points
  • 30 points
  • 25 points


Right Answer: 10 points

 
 

7. WHICH OF THESE ARMOR SETS REQUIRES THE PLAYER TO BE LEVEL 60?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Elite Warlord Plate Set
  • Pirate King’s Warrior Set
  • Barbaric Mage Set
  • Ice King’s Guardian Set


Right Answer: Pirate King’s Warrior Set

 
 

8. WHICH OF THESE ARMOR SETS HAS AROUND 1600 HP?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ancient Plate Set
  • Ice King’s Warrior Set
  • Barbaric Warrior Set
  • Guardian Set


Right Answer: Ice King’s Warrior Set

9. HOW MUCH DOES THE RED KNIGHT HELMET SELL FOR? (BASE SELL)

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Right Answer: 2000
 
 

10. WHICH OF THESE BOOSTS THE USER’S PHYSICAL DAMAGE FOR 8 SECONDS?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Taunting Aura
  • Battle Shout
  • Skull Flames
  • Demonic Spikes


Right Answer: Battle Shout

 
 

11. WHAT LEVEL DO YOU NEED TO BE TO USE INFERNAL ORBS?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 55
  • 77
  • 99
  • 121


Right Answer: 77

 
 

12. WHICH OF THESE IS AN EPIC SPELL?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Life Dash
  • Star Barrage
  • Ice Totem
  • Starfall


Right Answer: Ice Totem

13. WHICH OF THESE GRANTS A MOVEMENT SPEED BOOST AND INCREASES SP.ELL DAMAGE BY 80%?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Inner Focus
  • Life Dash
  • Inner Rage
  • Overcharge


Right Answer: Life Dash

 
 

14. WHICH ONE OF THESE SPELLS SELLS FOR 8,000,000?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Spirit Bomb
  • Mighty Leap
  • Triple Blade Throw
  • Explosive Mine


Right Answer: Triple Blade Throw

 
 

15. WHICH ONE OF THESE HAS THE QUICKEST COOL DOWN SPEED?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Explosive Mine
  • Rending Slice
  • Explosive Punch
  • Electric Slash


Right Answer: Explosive Punch

 
 

16. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 110,000?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Bioforged Greataxe
  • Hextech Katana
  • Dual Ocean Fists
  • Cracked Tooth Cleaver


Right Answer: Cracked Tooth Cleaver

17. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 485,000?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Plasma Infused Cutlass
  • Inventor’s Greatsword
  • Mighty Fusion Maul
  • Bioforged Greataxe


Right Answer: Mighty Fusion Maul

 
 

18. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 7.1 MILLION?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Aquatic Scimitars
  • Aquatic Executioner
  • Serpent Pike
  • Ocean Pearl Staff


Right Answer: Aquatic Executioner

 
 

19. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 23.75 MILLION?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Forest Vine Hatchet
  • Enchanted Shard Dual Blade
  • Enchanted Shard Staff
  • Crystalline Shard Staff


Right Answer: Forest Vine Hatchet

 
 

20. WHICH OF THESE WEAPONS HAS AN AVERAGE BASE POWER OF 44?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Onyx Spell Scythe
  • Crimson Spellblade
  • Dragon Slayer Blade
  • Diamond Encrusted Blade


Right Answer: Onyx Spell Scythe

21. THIS CLASS DEPENDS ON BOTH THEIR WEAPON TO DEAL MELEE DAMAGE AND THEIR PHYSICAL ABILITIES TO DEAL RANGED DAMAGE.

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Warrior
  • Mage
  • Guardian
  • Tank


Right Answer: Warrior

 
 

22. HOW MANY WAVES ARE REQUIRED FOR “ULTIMATE DUNGEON DEFENDER”?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 50
  • 100
  • 300
  • 400


Right Answer: 100

 
 

23. WHAT LEVEL IS GRANDMASTER REACHED?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers
 
  • 80
  • 120
  • 200
  • 220


Right Answer: 120

 
 

24. WHERE CAN YOU FIND THE SNIPER MERCENARY COSMETIC?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ghastly Harbor
  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Orbital Outpost


Right Answer: The Canals

25. WHERE CAN YOU FIND THE INVENTOR COSMETIC?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • The Canals
  • Steampunk Sewers
  • Ghastly Harbor
  • Orbital Outpost


Right Answer: Steampunk Sewers

 
 

26. ON “HARD”, WHAT ARE SAND PEASANTS BASE HP?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 80
  • 250
  • 750
  • 2300


Right Answer: 250

 
 

27. WHERE CAN YOU FIND THE DARK MAGE MOB?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Volcanic Chambers
  • Ghastly Harbor
  • Enchanted Forest
  • Underworld


Right Answer: Underworld

 
 

28. WHAT IS THE BASE HP OF A MOB, ON INSANE, ON ORBITAL OUTPOST?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • 4,500,000
  • 1,900,000,000,000
  • 4,400,000,000,000
  • 2,300,000,000


Right Answer: 1,900,000,000,000

29. WHO IS THE FINAL BOSS ON AQUATIC TEMPLE?

 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Ancient Temple God
  • Sea King
  • Temple Pharaoh
  • Fish King


Right Answer: Sea King

 

30. WHO IS THE LAST BOSS ON THE ORBITAL OUTPOST?
 
Roblox Dragon Quest Quiz Answers

  • Tesla Master
  • The Destroyer
  • Lord Varosh
  • Hologram Assassin


Right Answer: Lord Varosh

 
 
 
 

Roblox Dragon Quest Quiz Answers

Leave a Comment