Squid Game Challenge Quiz Answers 100% Score

Satire Sports Challenge Quiz Answers. Netflix’s Squid game has created panic in the world ever since its release on the platform. The South Korean drama features hundreds of contestants competing in a children’s play for a life-changing prize.

Also Read: Brawl Stars Brawler Quiz Answers

1. IN THE FIRST EPISODE, WHAT IS GI-HUN BETTING ON?

  • College football
  • Horse racing
  • Basketball
  • Poker

Right Answer: Horse racing

2. WHAT COUNTRY DOES THE SHOW TAKE PLACE IN?

  • South Korea
  • North Korea
  • Japan
  • China

Right Answer: South Korea

3. WHAT IS GI-HUN’S PROFESSION?

  • Accountant
  • Waiter
  • Chauffeur
  • Janitor

Right Answer: Chauffeur

4. HOW MANY PEOPLE WERE CONTESTANTS IN THE GAME?

  • 656
  • 566
  • 486
  • 456

Right Answer: 456

5. WHAT ARE THE SHAPES ON THE CARD GIVEN TO THE CONTESTANTS?

  • Circle, Rectangle, Square
  • Circle, Triangle, Square
  • Triangle, Square, Star
  • Rectangle, Circle, Pentagon

Right Answer: Circle, Triangle, Square

6. WHAT CONTESTANT NUMBER IS GI-HUN?

  • 456
  • 001
  • 067
  • 218

Right Answer: 456

7. WHAT IS THE FIRST GAME CALLED?

  • Red Light, Green Light
  • Stop and Go
  • Freeze
  • Search and Destroy

Right Answer: Red Light, Green Light

8. THE POLICE OFFICER FOUND OUT HIS BROTHER COMPETED IN THE GAMES IN WHAT YEAR?

  • 2009
  • 2013
  • 2015
  • 2018

Right Answer: 2015

9. WHAT DID GI-HUN GIVE TO HIS DAUGHTER AS A BIRTHDAY GIFT ACCIDENTALLY?

  • A gun
  • A lighter
  • A doll
  • A stolen necklace

Right Answer: A lighter

10. WHICH SHAPE ON THE GUARD’S MASK REPRESENTED THE HIGHEST RANK?

  • Circle
  • Square
  • Triangle
  • Star

Right Answer: Square

11. WHAT SHAPE DOES ALI GET IN THE SECOND GAME?

  • Umbrella
  • Star
  • Circle
  • Triangle

Right Answer: Circle

12. WHAT HAPPENED TO DEOK-SU WHEN HE WENT HOME DURING THE HELL EPISODE?

  • He robbed a bank.
  • He jumped off a bridge.
  • He met other contestants.
  • He was arrested by the police.

Right Answer: He jumped off a bridge.

13. WHAT TATTOO IS ON DEOK-SU’S FACE?

  • A snake
  • A tiger
  • A shark
  • A gun

Right Answer: A snake

14. WHICH OF THESE WAS A MEAL GIVEN TO THE PLAYERS?

  • One slice of bread
  • One boiled egg
  • One pack of noodles
  • One apple

Right Answer: One boiled egg

15. WHAT WAS THE TOTAL PRIZE MONEY AMOUNT FOR WINNING SQUID GAME?

  • 38.2 Billion Won
  • 100 Billion Won
  • 72.3 Billion Won
  • 45.6 Billion Won

Right Answer: 45.6 Billion Won

16. WHAT IS THE NAME OF THE KOREAN STREET GAME GI-HUN PLAYS EARLY ON INVOLVING FOLDED PAPER TILES?

  • Ddajki
  • Jing Jang
  • Takashi
  • Byeok

Right Answer: Ddajki

17. WHO IS CONTESTANT 067?

  • Gi-hun
  • Il-nam
  • Sae-byeok
  • Deok-su

Right Answer: Sae-byeok

18. WHO SAVED GI-HUN IN THE FIRST GAME?

  • Ali
  • Il-nam
  • Sang-woo
  • Deok-su

Right Answer: Ali

19. WHICH CONTESTANT WAS THE FIRST ONE TO DIE IN THE FIRST GAME?

  • 067
  • 001
  • 324
  • 218

Right Answer: 324

20. WHO WAS THE DECIDING VOTE TO END THE GAMES EARLY ON?

  • Il-nam
  • Gi-hun
  • Ali
  • Ji-yeong

Right Answer: Il-nam

21. HOW MANY MINUTES WERE THE PLAYERS GIVEN TO CROSS THE GLASS TILES IN THE BRIDGE GAME?

  • 20
  • 16
  • 12
  • 10

Right Answer: 16

22. WHAT DID THE GLASS MAKER USE TO TEST THE SOUND OF THE GLASS TILES?

  • A coin
  • A piece of glass
  • A piece of candy
  • A marble

Right Answer: A marble

23. WHAT COLOR DID GI-HUN DYE HIS HAIR?

  • Blonde
  • Brown
  • Red
  • Blue

Right Answer: Red

24. WHICH CHARACTER ATTACKED HIS EMPLOYER FOR WITHHOLDING HIS PAY?

  • Ali
  • Gi-hun
  • Sae-byeok
  • Sang-woo

Right Answer: Ali

25. WHICH CHARACTER IS BEING LOOKED FOR BY THE POLICE FOR FINANCIAL FRAUD?

  • Sang-woo
  • Gi-hun
  • Deok-su
  • Mi-nyeo

Right Answer: Sang-woo

Leave a Comment