Thanksgiving Challenge Quiz Answers

Try this Turkey Day challenge before the gravy gets cold. Take off your pilgrim hat and put on your thinking cap to correctly answer these festive visual puzzles. Get ready. Set. Gobble gobble.

1. This cornucopia is all scrambled up. Can you put it in the correct order?

  • BCA
  • ACB
  • BAC
  • CBA

Right Answer: BAC

2. Which path should the turkey take to get to its friends?

  • A
  • B
  • C

Right Answer: C

3. Which of these autumnal icons will complete the image?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

4. Can you solve this Turkey Day brainteaser?

  • 24
  • 20
  • 16
  • 32

Right Answer: 20

5. Solve this riddle! You have 45 pumpkins and all but 27 are eaten. How many pumpkins do you have left?

  • 45
  • 22
  • 27
  • 18

Right Answer: 27

6. Look carefully. Which roasted turkey image is a bit different than the others?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

7. Which path leads the turkey to the White House so it can get its presidential pardon?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

8. Which piece is missing from this lovely nature scene in the fall?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

9. Apples, pinecones, and chestnuts! Can you solve this fun and festive math problem?

Right Answer: 13

10. Can you tell which pair of forefathers differs from the rest?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

11. Can you fill in the missing image to complete this autumnal scene?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

12. Only one of these shadows is an exact match. Which one is it?

  • A
  • B
  • C

Right Answer: B

13. Which of these four festive collages does not match with the other?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

14. Can you fill in the missing piece to this autumnal cityscape?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

15. Which icon comes next in this puzzling sequence?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

16. Can you select the right piece to complete this leafy image?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

17. What’s the answer to this seasonal puzzle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

18. Can you fill in the missing image of this beautiful evening landscape?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

19. Read the riddle below. A farmer has ‘X’ amount of pumpkins. Tell us how many total pumpkins the farmer has based on the riddle.

  • 3
  • 6
  • 7
  • 8

Right Answer: 3

20. Help the turkey out. Are there more squares or triangles here?

  • More squares
  • More triangles
  • There are an equal amount of squares and triangles

Right Answer: More triangles

Leave a Comment