The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory quiz

The Gen Z Slang Quiz Answers From Quiz Factory  With 100% Score Complete This Quiz And Get 8RBX.

The Gen Z Slang Quiz Answers

1. What are you doing if you’re “spilling the tea”?

 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • GOSSIPING
  • MAKING A MESS
  • WORKING HARD
  • CLEANING YOUR ROOM


Right Answer: GOSSIPING

 
 

2. What does it mean if something is “basic”?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • UNORIGINAL
  • JUVENILE
  • EASY
  • FUNNY


Right Answer: UNORIGINAL

 
 

3. What is a “whip”?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A FACE
  • A FOOT
  • A CAR
  • WHIPPED CREAM


Right Answer: A CAR

 
 

4. When is something “extra”?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • WHEN THERE’S MORE THAN ONE OF SOMETHING
  • WHEN IT COSTS MORE THAN IT’S SUPPOSED TO
  • WHEN SOMETHING IS VERY POPULAR
  • WHEN SOMETHING IS EXTRAVAGANT AND FLAMBOYANT
 


Right Answer: WHEN SOMETHING IS EXTRAVAGANT AND FLAMBOYANT

5. What is a “stan”?

 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A NICKNAME FOR STANLEY
  • A CELEBRITY INFLUENCER
  • A WOMAN IN HER 20S
  • AN OBSESSIVE FAN


Right Answer: AN OBSESSIVE FAN

 
 
 

6. Explain the slang term “bop.”
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A GOOD SONG
  • A DANCE MOVE
  • A SOCIAL MEDIA APP
  • FIGHTING SOMEONE


Right Answer: A GOOD SONG

 
 
 

7. Try to guess what “wig” means.
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • AMAZING
  • SCARED
  • ANGRY
  • A CAP MADE OF HAIR


Right Answer: AMAZING

 
 

8. Have you heard of “And I oop”?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A RECIPE FOR PASTA
  • WHEN YOUR HAIR IS DONE
  • A FUNNY MEME
  • MAKING A MISTAKE


Right Answer: MAKING A MISTAKE

 
 

9. Do you know what “woke” means?

 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • COOL
  • AWARE OF SOCIAL INJUSTICE
  • NOT ASLEEPT
  • ALL


Right Answer: AWARE OF SOCIAL INJUSTICE

 
 
 

10. What does “TBH” stand for?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • THEY BOTH HEARD
  • TO BE HONEST
  • TRY BEING HOT
  • THE BEST HOUSE


Right Answer: TO BE HONEST

 
 
 

11. Are you familiar with “ghosting”?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • USING SNAPCHAT
  • GETTING SCARED
  • GIVING A SIDE HUG
  • BEING IGNORED


Right Answer: BEING IGNORED

 
 
 

12. What does “swole” mean?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • SWOLLEN
  • BUFF
  • SMART
  • JUDGMENTAL


Right Answer: BUFF

 
 

13. Can you decipher “fit”?

 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A CLOTHING SIZE
  • BEING IN SHAPE
  • AN OUTFIT
  • BEING PREPARED


Right Answer: AN OUTFIT

 
 
 

14. Guess what “finna” means.
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory
 

  • GETTING SOMETHING FINISHED
  • A SECRET CONVERSATION
  • FANTASTIC
  • PLANNING SOMETHING


Right Answer: PLANNING SOMETHING

 
 
 

15. Translate the Gen Z term “lewk.”
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • A SPECIAL OUTFIT
  • STARING AT SOMETHING
  • EYES
  • FEELING CONFIDENT


Right Answer: A SPECIAL OUTFIT

 
 

16. Try to guess what “beat” means.
 

  • STEPPING ON THE GROUND
  • AGGRESSIVELY APPLYING MAKEUP
  • THE SOUND OF MUSIC
  • A VEGETABLE


Right Answer: AGGRESSIVELY APPLYING MAKEUP

 
 

17. Do you remember what “Gucci” means?

 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • COOL
  • LUXURIOUS
  • TACKY
  • YOUNG


Right Answer: COOL

 
 

18. What is a “fam”?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • PETS
  • SIBLINGS
  • PARENTS
  • CLOSE FRIENDS
 


Right Answer: CLOSE FRIENDS

 
 
 

19. Can you explain a “glow up”?
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • ARRIVING EARLY TO SOMETHING
  • A VIRAL VIDEO
  • SOMETHING THAT GLOWS IN THE DARK
  • A MAKEOVER OR TRANSFORMATION


Right Answer: A MAKEOVER OR TRANSFORMATION

 
 
 

20. Have you heard the term “shook?”20.
 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • STIRRING SOMETHING AROUND
  • A TYPE OF EXERCISE
  • PART OF THE KETO DIET
  • SHOCKED


Right Answer: SHOCKED

 

21. Do you know what “bruh” means?

 
The Gen Z Slang Quiz Answers 100% Score Quiz Factory

  • TEEN
  • FRIEND
  • SOFT
  • ADVENTUROUS


Right Answer: FRIEND

 
 

22. Have you heard the word “boujee”?
 
 
  • SMELLY
  • FANCY
  • ON FIRE
  • LOVES TO COOK


Right Answer: FANCY

 
 

23. Guess the definition of “clout.”
 

  • SENSITIVE
  • POPULAR
  • A CLOG IN THE SINK
  • AN ITCH


Right Answer: POPULAR

 
 

24. What is the meaning of “yeet”?
 

  • THROWING SOMETHING
  • GIRLS HANGING OUT
  • FEET WITHOUT A PEDICURE
  • YELLOW


Right Answer: THROWING SOMETHING

 
 

25. Can you decipher “sus”?

 

  • SOUR
  • SUSPICIOUS
  • FEMININE
  • LONG


Right Answer: SUSPICIOUS

 
 

26. What’s Gen Z’s definition of “fire”
 

  • SPICY
  • DANGEROUS
  • COOL
  • WARM


Right Answer: COOL

 
 

27. Do you know what “TFW” stands for?
 

  • TRY FEELING WEIRD
  • THIS FRIEND WON
  • THAT FEELING WHEN
  • THE FUN WAY


Right Answer: THAT FEELING WHEN

 
 
 

28. What does “savage” mean?
 

  • HUNGRY
  • HARSH
  • SIMPLE
  • DIRTY


Right Answer: HARSH

 
 

29. What is a “squad”?
 
 

  • A HIGH SCHOOL STUDENT
  • A GROUP OF FRIENDS
  • A GENRE OF MUSIC
  • A FAMOUS PERSON


Right Answer: A GROUP OF FRIENDS

 
 
 

30. Have you ever heard the term “salty”?
 

  • CHEESY
  • SNARKY
  • TOO MUCH SODIUM
  • JEALOUS


Right Answer: JEALOUS

 
 
 

The Gen Z Slang Quiz Answers 

Leave a Comment