Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers Score 100% Quiz Diva

Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers.Fast food has become a staple for families around the world, serving billions of people over decades. From burgers to fries to chicken sandwiches, tacos, pizza and everything in between, there is no shortage of options when it comes to these tasty treats served up in minutes.

Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers

 
1. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN IN THE US?


  1. McDonald’s
  2. Burger King
  3. White Castle
  4. KFC


Right Answer: White Castle

 

2. WHICH FAST FOOD CHAIN HAD A TALKING CHIHUAHUA AS A MASCOT FOR A PERIOD OF TIME?


  1. Taco Bell
  2. KFC
  3. Wendy’s
  4. Subway


Right Answer: Taco Bell

 
 

3. WHICH OF THESE PHRASES IS ASSOCIATED WITH MCDONALD’S SLOGAN?


  1. World’s Greatest Hamburgers
  2. Where the Food’s the Star
  3. Finger Lickin’ Good
  4. I’m Lovin’ It


Right Answer: I’m Lovin’ It

 

4. HOW MANY HERBS AND SPICES ARE SAID TO BE IN KFC’S SECRET RECIPE?

  1. 7
  2. 11
  3. 16
  4. 21


Right Answer: 11

 

5. WHERE WAS THE FIRST JACK IN THE BOX LOCATION?


  1. Sacramento
  2. San Francisco
  3. Los Angeles
  4. San Diego

Right Answer: San Diego

 
 

6. WHICH OF THESE RESTAURANTS IS KNOWN FOR THEIR CURLY FRIES AND BEEF ‘N CHEDDAR SANDWICHES?


  1. Subway
  2. Arby’s
  3. Quiznos
  4. Jersey Mike’s


Right Answer: Arby’s

 
 
7. WHAT FAST FOOD RESTAURANT REFERS TO ITSELF AS “THE LAST GREAT HAMBURGER STAND”?


  1. White Castle
  2. Five Guys Famous Burgers and Fries
  3. Shake Shack
  4. Fatburger
 

Right Answer: Fatburger

 
 

8. WHICH OF THESE RESTAURANTS WAS THE FIRST TO OFFER FREE REFILLS ON DRINKS?


  1. Burger King
  2. McDonald’s
  3. Subway
  4. Taco Bell


Right Answer: Taco Bell

9. WHICH OF THESE SUB SHOPS WAS FIRST KNOWN FOR THEIR TOASTED BUNS?


  1. Quiznos
  2. Jersey Mike’s
  3. Subway
  4. Jimmy John’s


Right Answer: Quiznos

 
 

10. THE FAMOUS STAR IS WHICH OF THESE FAST FOOD RESTAURANT’S SIGNATURE BURGER?


  1. Dairy Queen
  2. Carl’s Jr.
  3. In-and-Out Burger
  4. Sonic Drive-In
 
 

Right Answer: Carl’s Jr.

 
 

11. WHOSE TAGLINE INCLUDES “LOVE THAT CHICKEN”?

  1. Chick-Fil-A
  2. Popeye’s
  3. Jollibee
  4. Wingstop


Right Answer: Popeye’s

 
 

12. WHERE WAS THE FIRST LONG JOHN SILVER’S RESTAURANT LOCATED?

 
  1. Lexington
  2. Boston
  3. San Diego
  4. New York

Right Answer: Lexington

 

13. WHAT IS THE MOST POPULAR TOPPING ORDERED ON A DOMINO’S PIZZA IN THE US?

 

  1. Sausage
  2. Mushroom
  3. Pepperoni
  4. Chicken


Right Answer: Pepperoni

 
 

14. WHICH RESTAURANT OFFERS FREE PEANUTS WHILE YOU WAIT FOR YOUR ORDER TO COOK?


  1. Whataburger
  2. Carl’s Jr.
  3. Shake Shack
  4. Five Guys


Right Answer: Five Guys

 
 

15. WHICH RESTAURANT WAS THE FIRST TO OFFER A “LIGHT” MENU WHICH INCLUDED HEALTHIER MEALS AND OPTIONS?


  1. Wendy’s
  2. Subway
  3. Arby’s
  4. McDonald’s


Right Answer: Arby’s

 
 

16. WHICH RESTAURANT’S AD CAMPAIGN FEATURES THESE COWS?


  1. Popeyes
  2. Bojangles
  3. Chick-Fil-A
  4. Zaxby’s


Right Answer: Chick-Fil-A

17. WHICH RESTAURANT IS KNOWN FOR THEIR FLAME BROILED BURGERS?


  1. Wendy’s
  2. McDonald’s
  3. Checkers
  4. Burger King


Right Answer: Burger King

 
 

18. WHAT WAS THE FIRST FAST FOOD CHAIN TO OPEN IN CHINA?


  1. KFC
  2. Pizza Hut
  3. McDonald’s
  4. Subway


Right Answer: KFC

 
 

19. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAD THE MASCOT KNOWN AS THE NOID?


  1. Boston Market
  2. Del Taco
  3. Domino’s
  4. Chipotle


Right Answer: Domino’s

 
 
20. KNOWN FOR ATTEMPTING TO HOARD ALL THE BURGERS FOR HIMSELF, WHAT IS THIS MCDONALD’S CHARACTER’S NAME?


  1. The Burger Thief
  2. Hamburglar
  3. Archie McBurger
  4. Jonny Boy Burger


Right Answer: Hamburglar

21. WHICH OF THESE RESTAURANTS HAS EMPLOYEES LOUDLY GREETING AND WELCOMING EACH CUSTOMER AS THEY WALK THROUGH THE DOOR?


  1. Chipotle
  2. Moe’s Southwest Grill
  3. Qdoba
  4. El Pollo Loco


Right Answer: Moe’s Southwest Grill

 
 
22. WHICH OF THESE RESTAURANTS SELLS THE BLIZZARD?


  1. Shake Shack
  2. Dairy Queen
  3. Stewart’s Restaurant
  4. Sonic


Right Answer: Dairy Queen

 
 

23. WHERE CAN YOU GET YOUR FRIES “ANIMAL STYLE”


  1. Five Guys Famous Burgers and Fries
  2. Shake Shack
  3. Carl’s Jr.
  4. In-N-Out


Right Answer: In-N-Out

 
 

24. WHAT YEAR DID MCDONALD’S FAMOUS MCRIB SANDWICH FIRST DEBUT?

 
  1. 1987
  2. 1983
  3. 1979
  4. 1981


Right Answer: 1981

25. WHICH FAST FOOD RESTAURANT IS OFTEN CREDITED WITH INTRODUCING THE MODERN VERSION OF THE DRIVE-THRU?


  1. Wendy’s
  2. McDonald’s
  3. White Castle
  4. Burger King


Right Answer: Wendy’s

Ultimate Fast Food Challenge Quiz Answers.

Leave a Comment