Ultimate Smash Brothers Test Quiz Answers. Received universal acclaim from both critics and players, with some critics calling it the best installment in the series. It received praise for its large amount of content and fine-tuning of existing Smash gameplay elements, although its online mode was widely criticized. As of June 30, 2021, Ultimate had sold over 24.77 million copies worldwide.
1. HOW MANY CHARACTERS ARE GOING IN SMASH BROTHERS ULTIMATE?
 

 

 

  1. 70
  2. 55
  3. 63
  4. 48
 
Right Answer: 63
 
 
 
 
2. WHICH ONE OF THESE CHARACTERS SPORTS A HYLIAN SHIELD?
 
 
  1. Kirby
  2. Link
  3. Fox
  4. Cloud
 
Right Answer: Link
 
 
 
 
 
3. THIS NEWER CHARACTER IS BUT IS TYPICALLY DEFINED BY QUICK, SLIPPERY MOVEMENT AND FAST ATTACK SPEED.
 

 

 

 
  1. Steve
  2. Isabelle
  3. Donkey Kong
  4. Inkling
 
Right Answer: Inkling
 
 
 
 
4. SOME OF THIS CHARACTER’S MOVES UTILIZE AND APPLE OR A KEY.
 
 
  1. Sonic
  2. Pacman
  3. Mario
  4. Villager
 
Right Answer: Pacman
 
 
 
 
 
5. HAND GRENADES, REMOTE MISSILES, AND C4 ARE COMMON WEAPONS FOR THIS FIGHTER.
 

 

 

  1. Fox
  2. Mr. Game & Watch
  3. R.O.B.
  4. Snake
 
Right Answer: Snake
 
 
 
 
6. THIS FIGHTER HAS ACCESS TO PLASMA WIRE AND BOOST KICKS.
 
 
  1. Zero Suit Samus
  2. Dark Pit
  3. R.O.B.
  4. Cloud
 
Right Answer: Zero Suit Samus
 
 
 
 
 
 
7. THIS POKEMON FIGHTER HAS THE SECOND HIGHEST JUMP.
 
 

 

 

  1. Pikachu
  2. Jigglypuff
  3. Mewtwo
  4. Greninja
 
Right Answer: Greninja
 
 
 
 
 
8. THIS FIGHTER HAS DRAGON FANG SHOT AND DRAGON LUNGE.
 
 
  1. Robin
  2. Ike
  3. Pit
  4. Corrin
 
Right Answer: Corrin
 
 
 
 
 
 
9. POKEMON TRAINER HAS THREE POKEMON FIGHTERS. WHICH OF THESE IS NOT ONE OF THEM?
 
 
  1. Ivysaur
  2. Blastoise
  3. Charizard
  4. Squirtle
 
Right Answer: Blastoise
 
 
 
 
 
10. THIS FIGHTER CAN HOOKSHOT OTHER CHARACTERS IN MID-AIR.
 
 

 

 

  1. Samus
  2. Toon Link
  3. Shulk
  4. Mega Man
 
Right Answer: Toon Link
 
 
 
 
 
11. THIS CHARACTER HAS A LLOID TRAP THAT IS ACTIVATED WHEN AN OPPONENT WALKS OVER IT.
 

 

 

  1. Isabelle
  2. Steve
  3. Villager
  4. King K. Rool
 
Right Answer: Isabelle
 
 
 
 
12. THIS IS ONE OF THE ORIGINAL SMASH FIGHTERS AND CAN OFTEN SHAKE THE MATCH UP.
 
 
  1. Luigi
  2. Kirby
  3. Yoshi
  4. Donkey Kong
 
Right Answer: Donkey Kong
 
 
 
 
 
13. THIS ORIGINAL CHARACTER MIGHT SHOCK YOU, BUT DON’T FORGET ABOUT THEIR FREEZE AND FIRE!
 
 

 

 

  1. Lucas
  2. Bowser
  3. Ice Climbers
  4. Ness
 
Right Answer: Ness
 
 
 
 
14. THIS FIGHTER BOASTS A CHOMP AND A BIKE.
 
 
  1. Bowser Jr.
  2. Bowser
  3. Wario
  4. Duck Hunt
 
Right Answer: Wario
 
 
 
 
 
15. THIS CHARACTER’S METEOR SMASH IS DEFINITELY SOMETHING TO WATCH OUT FOR.
 
  1. Ridley
  2. Samus
  3. Joker
  4. R.O.B.
 
Right Answer: R.O.B.
 
 
 
 
 
16. THIS CHARACTER HOVERS OVER THE GROUND WHILE DISTANCING ITSELF WITH MISSILES.
 
 
  1. Sephiroth
  2. Pyra
  3. Dark Samus
  4. Ridley
 
Right Answer: Dark Samus
 
 
 
 
 
 
17. THIS CHARACTER’S FLOATING CROWN HELPS DISTANCE IT’S OPPONENTS.
 
 
  1. King Dedede
  2. Meta Knight
  3. Peach
  4. King K. Rool
 
Right Answer: King K. Rool
 
 
 
 
 
18. IN MELEE, THIS CHARCTER COULD TRANSFORM INTO ANOTHER AVAILABLE CHARACTER.
 

 

 

  1. Zelda
  2. Kirby
  3. Young Link
  4. Zero Suit Samus
 
Right Answer: Zelda
 
 
 
 
 
 
19. THIS FIGHTER’S FIRE BIRD LAUNCHES THEM INTO THE AIR IN A FIERY BALL.
 
  1. Fox
  2. Wolf
  3. Falco
  4. Meta Knight
 
Right Answer: Falco
 
 
 
 
 
20. THIS ORIGINAL FIGHTER IS OFTEN OVERSHADOWED BY ANOTHER FIGHTER FROM THEIR GAME.
 
  1. Mario
  2. Yoshi
  3. Wario
  4. Luigi
 
Right Answer: Luigi
 
 
 
 
 
21. THIS WRESTLING POKEMON FIGHTER STRIKES FEAR INTO ITS OPPONENTS.
 
  1. Lucario
  2. Incineroar
  3. Mewtwo
  4. Charizard
 
Right Answer: Incineroar
 
 
 
22. THIS NEWER FIGHTER HAS AN MP GAUGE THAT DEPLETES WHENEVER THEY USE A SPECIAL MOVE.
 
  1. Shulk
  2. Cloud
  3. Hero
  4. Roy
 
 
Right Answer: Hero
 
 
 
 
 
23. THIS HEAVY BRAWLER COMES FROM ANOTHER FIGHTING GAME.
 
 
  1. Captain Falcon
  2. Kazuya
  3. Bowser
  4. Ganondorf
 
Right Answer: Kazuya
 
 
 
 
24. THIS CHARACTER’S EXTENDING PUNCHES CAN BE TOUGH TO AVOID.
 
 
  1. Min Min
  2. Simon
  3. Mii Brawler
  4. Ryu
 
 
Right Answer: Min Min
 
 
 
 
 
25. THIS CHARACTER’S LARGE MOUTH CAN BE INTIMIDATING TO SOME.
 
  1. Piranha Plant
  2. Pacman
  3. Charizard
  4. King Dedede
 
Right Answer: Piranha Plant
 
 
 
26. THIS CHARACTER’S LARGE MOUTH CAN BE INTIMIDATING TO SOME.
 
  1. Piranha Plant
  2. Pacman
  3. Charizard
  4. King Dedede
 
Right Answer: Piranha Plant